Alice's Wedding World

Vééégre! Jennifer Aniston férjhez ment!

Szupertitkos meglepi lagzi

2015. augusztus 06. - Alices Wedding World

És igen! Tegnap végre kimondta a boldogító igent Jennifer Antiston és Justin Theroux! A hollywoodi szuperpáros már három éve jegyben járt, emiatt a sajtó egyre türelmetlenebbül kérdezte, hogy mikor állnak végre az oltár elé. A Jóbarátok színésznője megérdemli ezt a boldogságot, sokat várt a nagy napra: hiszen éppen tíz évvel ezelőtt váltak el Brad Pittel, amely után évekig kereste az igazit.

Jennifer és a színész-rendező Justin 2008-ban találkoztak először közös filmjük, a Wanderlast (Hippi-túra) forgatásán. Négy évvel később jelentették be eljegyzésüket, amelyet meglepetésként fogadott a sajtó: addig még azt sem sejtették, hogy ők ketten együtt járnak. Jen és Justin az eljegyzés után azonban az esküvőről mindig óvatosan nyilatkoztak: meghitt, visszafogott esküvőt terveznek - csupán ennyit árultak el. 

Tegnap pedig kimondták az igent a Los Angeles-i otthonuk szomszédságában fekvő villa kertjében. A közel 70 meghívott vendég úgy tudta, hogy Justin nagyszabású születésnapi bulira érkeznek, és mindenki meglepődött, amikor egy pap is megjelent az eseményen. A vendégek könnyes szemmel és tapssal köszöntötték az ifjú párt, amikor már egyértelmű volt számukra, hogy nem egy szimpla szülinapra érkeztek. A vendégek között ott volt Lisa Kudrow, Emily Blunt és John Krasinksi, Ellen DeGeneres, Terry Richardson, Scott Campbel is.

Jennifer ruhájáról egyelőre nem kerültek ki fotók, de a gyűrűjéről már évek óta láthattunk fényképeket és hallhattunk infókat: nyolc karátos gyémántgyűrű, amely klasszikus stílusban készült. Egyszerű, de hatalmas gyémánt vékony aranykarika gyűrűre rögzítve, amely elegáns, akárcsak Jennifer. 

A kiszivárgott információk szerint Jennifer egy évig nem szeretne forgatni, csupán jóképű férjével és a házasságával szeretne foglalkozni, ennek jegyében a szerelmesek ma Bora Borára repültek nászútra.

Éljen az ifjú pár!  

people_jen-aniston-16-660.jpg

 tmz_0806-jen-house-splash-2.jpg

 jennifer-aniston-600x800.jpg

Forrás, kép, bővebb infó: tmz.com; people.com; 

http://www.tmz.com/2015/08/06/jennifer-aniston-justin-theroux-party-wedding-photos

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr517687190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása