Alice's Wedding World

Esküvők a járványhelyzetben – Beatrix hercegnő nagy napja már biztosan elmarad, de vannak, akik némi módosítással mégis oltár elé állnak

2020. április 24. - AliceEC

A koronavírus nem válogat szegény és gazdag, híresség és átlagember között. A járványhelyzet szigorú intézkedései világszerte söprik el az esküvőket. Beatrix hercegnő, Katy Perry és Jennifer Lopez már biztosan elhalasztja a nagy napot, de itthon is szép számmal akadnak olyanok, akik kénytelenek elodázni a dátumot. Lássuk, kik azok, akik később esküdnek, és kik oldották meg egy őrületes csavarral a házasságkötést!

 

Azért mikor 2019 Szilveszterén a főváros egyik embertömegtől hangos hídján vártam, hogy az óra visszaszámolja az utolsó tíz másodpercet is, és végre várakozással telve fejest ugorjak az újévbe, sőt új évtizedbe, nem pont arra gondoltam, hogy sikerélményként élem majd meg, ha az enyém lesz az utolsó élesztő a sarki közértben! Gondolom ezzel sokan így vannak, különösen azok, akik egy fontos életeseményt tervezgettek már hetek, akár hónapok óta, és most majdhogynem, de kezdhetnek mindent elölről.

Együtt érzek azokkal a párokkal, akik kénytelenek voltak elhalasztani a vágyott esküvőt, de higgyétek el, attól, hogy a dátum új, a szerelem a régi marad! Sőt, ha kell, még erősebben állhattok majd oltár elé azok társaságában, akik kiemelten fontosak számotokra!

Hogy lásd, nem te vagy az egyedüli, aki ilyen helyzetbe került, olyan párokat mutatok be, akik újraszervezték az esküvőt, és az előírások szerint házasodtak össze, illetve olyanokat, akik már biztosan lefújták a nagy napot.

Bindi Irwin és Chandler Powell

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

March 25th 2020 ❤️ We held a small ceremony and I married my best friend. There are no words to describe the amount of love and light in my heart right now. We’ve planned this beautiful day for nearly a year and had to change everything, as we didn’t have guests at our wedding. This was a very difficult decision but important to keep everyone safe. We wish all of our friends and family could have been there with us, however it’s lovely that we will be able to share photos and videos. Right now we’re encouraging the world to hold onto hope and love, which will carry us forward during this profound time in history. Today we celebrated life and revelled in every beautiful moment we shared together in our Australia Zoo gardens. Mum helped me get ready, Robert walked me down the aisle, Chandler became my husband and together we lit a candle in Dad’s memory. We shared tears and smiles and love. Thankfully, since we all live at Australia Zoo as a family, we could be there for each other. To everyone reading this - stay safe, social distance and remember LOVE WINS!

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által megosztott bejegyzés,

A legendás krokodilvadász, Steve Irwin lánya, Bindi Irwin az Australia Zoo-ban mondta ki a boldogító igent Chandler Powell-nek még március végén. A pár hosszú ideig szervezte az esküvőt, éppen ezért nem szerették volna lemondani, csupán lerövidítették a vendéglistát, nem is kicsit… A meghitt ceremónián mindössze a szülők és a testvérek vettek részt egy fotós társaságában. Bindi-t egyébként az öccse kísérte az oltárhoz, mivel édesapja 2006-ban tüskés rája szúrás következtében életét vesztette.

Körmendy Betty és Balog Gábor

eskuvo-classic-kormendy-betty-balog-gabor-eskuvo-real-wedding-koronavirus-eskuvoszervezes-001-770x514.jpgFotó: Körmendy Betty és Balog Gábor

 

Balog Gábor úszó és menyasszonya, Betty is hosszú hónapokat töltött a szervezéssel, de márciusi esküvőjüket teljesen átírta az élet. A polgári szertartás tudták csak megtartani, szűk családi körben, a lakodalmat és a templomi esküvőt pedig szeptemberre halasztották.

„Már örültünk, hogy novemberre végeztünk minden szervezéssel, minden készen volt, és most gyakorlatilag kezdhetjük az elejéről az egészet, pedig aki benne van, az tudja, hogy elég egyszer is megszervezni ezeket.” – mesélte Betty csalódottan.

Bartha Eszter és Stubenvoll Jonatán

eszterjonatan_eskuvo-classic-eskuvo-koronavirus-ideje-eskuvoi-fotos-vamos-wedding-photography-2020-024.jpgFotó: Vamos Wedding Photography

 

És hogy lásd, nem csak a sztárpárok álma válhat valóra a vírus ellenére is, itt van Eszter és Jonatán története, akik már leszervezték a helyszínt, a dekorációkat, a menyasszonyi ruhát és a fodrászt is, amikor kiderült, hogy nem állhatnak oltárhoz. Legalábbis úgy nem, ahogy azt eredetileg tervezték. Az utolsó pillanatokig módosítottak a forgatókönyvön, hogy végül a családi ház étkezőjében, szűk körben végre férj és feleség legyenek.

„Azt tudom üzenni az embereknek, hogy a házasság nagyon jó és a további közös élet/kaland felemelőbbmint a lagzi, amit igazából utólag is be lehet pótolni.- Eszter jó tanácsát pedig valóban érdemes megfontolni!

 

Az ő esküvőjük már biztosan elhalasztva…

 

Akik nagy esküvőt szeretnének, azoknak alaposan át kell gondolniuk a tervet, néhányan emiatt már el is odázták a kitűzött dátumot…

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

 

A királyi udvar a napokban erősítette meg a hírt, miszerint Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi várva-várt májusi ceremóniáját 2021-re halasztják. Az új dátumról egyelőre nincsenek hírek, ahogy azt sem lehet tudni, hogy marad-e a Buckingham palota a helyszín. A halasztás egyik oka egyébként II. Erzsébet, aki a maga 94 évével az erősen veszélyeztetett korosztályba tartozik.

Hódi Pamela és Tóth Bence

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez egy nagyon kedves fotó kettönről❤️❤️❤️ @tothbenc.e ❤️ foto: @vivienborzi smink: @rebekanagymakeup

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence a nyár elején fogadott volna örök hűséget egymásnak, de a járvány az ő terveiket is keresztülhúzta. A döntés meghozatala előtt sokáig őrlődtek, de nem találtak jelen helyzetben más megoldást, hiszen a szeretteik egészsége mindennél fontosabb. A pár egyébként nagyon készült az esküvőre, még jegyesoktatásra is jártak.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CAA party.... #letsdance

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

JLo olaszországi esküvőjére is lecsapott a koronavírus. Az énekes/színésznő és baseball játékos vőlegénye tavaly jelentette be az eljegyzést egy közel 400 millió forint értékű gyémántgyűrűvel, az esküvőt pedig idén nyáron tartották volna.

Katy Perry és Orlando Bloom

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

one year ago I said yes to a life of love and evolution... and definitely never a dull moment �

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

Katy Perry határtalan örömét is beárnyékolták a koronavírus sötét felhői. Az énekesnő és Orlando Bloom Japánban kötötték volna össze az életüket egy hatalmas esküvőn, de mivel nem szeretnék születendő gyermeküket kitenni a veszélynek, így ők is a halasztás mellett döntöttek.

Emma Stone és Dave McCary

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emma Stone (@_emmastoneofficial_) által megosztott bejegyzés,

Az Oscar-díjas színésznő március végén mondta volna ki a boldogító igent, de végül mégsem tartották meg az esküvőt. Mivel több száz főt hívtak meg a jeles eseményre, amit egyébként sorra le is mondtak a pánikhelyzet miatt, így nem volt kérdés, hogy inkább várnak a tökéletes alkalomra.

 

A te esküvődet is el kellett halasztani?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr6715635156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása