Alice's Wedding World

Tölcsér ujjak, 3 dimenziós csipkék és köpenyek: ezek voltak a Barcelona Bridal Fashion Week legszebb menyasszonyi ruhái!

2017. május 10. - Alices Wedding World

A menyasszonyi ruhák trendjének legnagyobb előrejelzője nem más, mint a Barcelona Bridal Fashion Week. Bevallom, a többnapos rendezvény az egyik szívem csücske, évről évre követem a kifutók eseményeit, így az ideit sem hagyhattam ki!

A közelmúltban rendezték meg a világhírnévért versenyző Barcelona Bridal Fashion Weeket, mely minden menyasszony és divatmániás lány legkedvencebb eseménye. Noha nem tudom, hányan vannak azok a szerencsések, akik személyesen tudják megcsodálni a varázslatos ruhakölteményeket, én egyelőre csak képekről tudom megszemlélni őket. És ha már itt jártam, ki is válogattam a legszebbeket, mind közül!

Ja igen, ne feledkezzünk meg róla, hogy ezek már a 2018-as trendek, úgyhogy menyasszonyok nagyon figyeljetek!

Alapvetően valamennyi csodás darab, persze, mint minden kifutón, itt is voltak olyan ruhák, amik nem tudom, melyik világról valók. Na, de most nem ezekről lesz szó, hanem természetesen a legeslegesleges (túl sok a leges) csodálatosabbakról. Közülük is a Galia Lahav, Jesus Peiro, Rosa Clara és a Morilee kínálatában találtam az igazán szépeket, amiket egy nagy csokorba most össze is szedtem nektek! Nézzük csak!

Galia Lahav: áttetsző anyagok, köldökig kivágott dekoltázs és romantikus csipke

galialahav_jo.jpg

galialahav_jo2.jpg

galialahav_jo3.jpg

Jesus Peiro: vállfodrok, csipkeboleró és letisztult vonalak

jesuspeiro_jo.jpg

jesuspeiro_jo2.jpg

jesuspeiro_jo3.jpg

Morilee: sellőfazon, hercegnős tüll és 3 dimenziós csipke

morileemadeleinegardner_jo.jpg

morileemadeleinegardner_jo2.jpg

morileemadeleinegardner_jo3.jpg

Rosa Clara:  vállakat hangsúlyozó csipke, tölcsérujjak és menyasszonyi köpeny

rosaclara_jo2.jpg

rosaclara_jo3.jpg

rosaclara_jo.jpg

Fotó: Barcelona Bridal Fashion Week

Nektek melyik tetszik a legjobban?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4212495717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása