Alice's Wedding World

A gyémántok hercegnéje: Meghan Markle ékszer gyűjteménye meghaladja az egy millió fontot!

2018. június 21. - AliceEC

Az év esküvője ugyan május 19-én lezajlott, a közérdeklődés azóta sem csillapodik Meghan Markle körül. Sussex hercegnéje impozáns Ginvenchy menyasszonyi ruhája után, most utánozhatatlan ékszer gyűjteményével tartja lázban a királyi család követőit…

,,A gyémánt a lányok egyik legjobb barátnője” – énekelte egykor Marilyn Monroe, és egy biztos, Meghan Markle ehhez szorgalmasan tartja magát a gyakorlatban is. Sussex hercegnéjének ékszerkollekcióját ugyanis egy közel 241.000£ értékű Cartier karkötő, 60.000£ gyémánt fülbevaló, és 450.000£-nyi tiara ékesíti, amihez még hozzájön a 140.000£-ot érő eljegyzési gyűrűje.

A színésznőből lett hercegné élete rendkívül irigylésre méltó, pláne, ha meglátod mesébe illő ékszergyűjteményét!

Eljegyzési gyűrű Diana gyémántjaival

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Harry 2017. november 27-én jegyezte el szerelmét, egy nem mindennapi jegygyűrűvel. A három gyémántkőből álló ékszert maga Harry herceg tervezte, és a Cleave&Company-val készíttette. A középső és egyben legnagyobb kő Botswana-ból származik, utalva ezzel a pár egyik legemlékezetesebb közös afrikai nyaralására.  S ha ez még önmagában nem lenne elég romantikus, Vilmoshoz hasonlóan Harry is gondoskodott róla, hogy Diana emléke előtt tisztelegjen a gyűrűvel. A két kisebb kő tudniillik az egykori hercegné gyűjteményéből származik. Harry egy interjújában úgy nyilatkozott, hogy ezek a kövek biztosítják, hogy ő is velük van ezen az őrült utazáson…

A fülbevaló, ami Kanadát idézi

 

 

Meghan tetemes fülbevaló gyűjteményének darabjait egy nap is kevés lenne részletesen bemutatni, így kiragadtuk azt az egyet, amire titkon minden nő áhítozik. A megközelítőleg 60.000£-ot kóstáló kollekció egyik legmegbecsültebb darabja a Snowstorm névre keresztelt gyémánt fülbevaló, melynek értéke forintra átszámítva meghaladja a 2,5 milliót. A hercegné néhány nappal az esküvője előtt viselte kedvenc kanadai márkájának, a Birksnek fülbevalóját, mely a kanadai telek jeges szépsége által ihletettek.

Karkötő az esküvő napjáról

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Givenchy menyasszonyi ruhájának fényében a Cartier karkötője majdnem észrevétlen maradt. A 17 mm fehér aranyból készült, több mint 100 gyémántot tartalmazó ékszert úgy tervezték, hogy lélegzetelállító sugárzást és fényt hozzon létre. Egy biztos, a 87 millió forintos ékszer a napnál is szebben ragyogott a királyi esküvőn.

A tiara, ami örökre emlékezetes marad

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Minden mesebeli hercegnőnek szüksége van az esküvőjén egy tiarára – és Meghan ezt sem aprózta el. A lenyűgöző, 11 bonyolult szakaszból, kerek és ovális gyémántok tucatjából, és egy virágos gyémánt brossból álló tiarát 1932-ben készítették Mária királyné (II. Erzsébet nagyanyja) számára, esküvője alkalmából. A tekintélyes diadém a királyné halála után maradt II. Erzsébetre, és egészen 1965-ig, Margaret hercegnő esküvőjéig nem is szerepelt a nyilvánosság előtt. David Marshall ékszer szakértő véleménye szerint a tiara elkészítése körülbelül 500 órányi munkát venne igénybe, értéke pedig meghaladja a 160 millió forintot.

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr314062939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maintenator 2018.06.24. 16:36:33

Hát, az angolok tudják mennyire éri meg nekik a fényűzően élő királyi család eltartása...
Itt ez a Meghan, Isten tudja hányan már felpróbálták, most éppen Harry a soros! Az külön megható, h. Harry ékszert tervez menyasszonyának, persze ideje azért akad, elvégre azért vannak az angol adófizetők, h. Harrynek ideje is, pénze is legyen amire csak akarja!
süti beállítások módosítása