Alice's Wedding World

Egy rendhagyó esküvői fotózás kulisszái: Találkozás Vasvári Viviennel

2018. január 30. - Alices Wedding World

Vasvári Vivien (Feleségek Luxuskivitelben) hamarosan a való életben is magára ölti a menyasszonyi ruhát, de addig is mintegy esküvői főpróbaként találkoztunk vele az EC fotózásán, melynek különlegességét nem csak a közelgő menyegző, hanem tavasszal születendő kisfia is adta.

,,Az, hogy kismamaként volt egy esküvői fotózásom még nagyobb öröm volt, hiszen terhes menyasszonyként is úgy gondolom, megállom a helyem és nem mellesleg nagyon jó hangulatban telt el a fotózás napja.” – mesélte Vivien a fotózásról.

Vivien mindeközben gőzerővel szervezi saját esküvőjét, melynek minden apró részletét menyasszonyokra jellemző precizitással és gondossággal tervezett meg.

eskuvo-classic-vasvari-vivien-eskuvo-cimlap-fotozas-3.jpg

,,… Végre valóra válthatom az egyik nagy álmom és igazi hercegnő lehetek.” – lelkendezett a közelgő esküvővel kapcsolatban.

A Feleségek Luxuskivitelben egyik legmegosztóbb személyiségéről sokan hiszik azt tévesen, hogy puszta láblógatással és pénzköltéssel tölti a napjait. Holott több lábon is áll, gyereket nevel, és saját gyermekruházati webshopját vezeti.

,,Lakberendezés-lakások kivitelezésével foglalkozom egyrészt, modellkedem, van egy alkalmi gyerekruha webshopom a Baballino és emellett még besegítek néha a testvéremnek a MadMeat éttermében felszolgálni, ha sokan vannak főleg nyáron.”- osztotta meg velünk Vivien.

eskuvo-classic-vasvari-vivien-eskuvo-cimlap-fotozas-2.jpg

Vivien egyébként nem volt teljesen ismeretlen számomra, révén, hogy mindketten Nyíregyháziak vagyunk. Emlékszem, amikor bő tíz évvel ezelőtt még szinte kislányként fájdalmat és fáradtságot nem ismerve hajtotta magát szülővárosunk stadionjának rekortánján. Ugyan nem egy csapatban, de egy egyesületben próbálkoztunk akkoriban sikereket elérni az atlétika terültén. Vivien egyike volt azoknak a sportolóknak, akik előtt hatalmas jövő állt. Télen-nyáron, éjt nappallá téve kint volt a pályán. Szó nélkül csinált minden gyakorlatot, amit az edző megkövetelt tőle. Sikert sikerre halmozott, míg nem egy téli napon egy rossz mozdulatnak köszönhetően sportkarrierje derékba tört. Azóta nem láttam és nem is hallottam felőle, egészen a Feleségek Luxuskivitelben című reality indulásáig…

eskuvo-classic-vasvari-vivien-eskuvo-cimlap-fotozas-1.jpg

,,Életem egyik legnagyobb tragédiája, amiről jelenleg sem tudok sírás nélkül nyilatkozni, vagy írni. Az atlétika az életem volt, a mindenem akkor.” – nyilatkozta Vivien elérzékenyülve atléta múltjáról az EC-nek.

A teljes interjút és a további képeket keresd az Esküvő Classic Magazinban!

Nézd meg Vivient a címlapon is!

eskuvo-classic-vasvari-vivien-eskuvo-cimlap-fotozas-4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr7813617310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása