Alice's Wedding World

Ha már neked is tele a hócipőd az időjárással: tuti tippek az otthoni feltöltődésre

2017. február 10. - Alices Wedding World

Egyszerűen nem tudom, mit gondol magáról ez az időjárás. Múlt héten gusztustalan latyakos volt minden, kétszer átázott a hótaposóm, plusz nem egyszer eláztam, arról nem is beszélve, hogy a járdák minden egyes négyzetmérete írtó csúszós volt (azok hatalmas örömére is, akik olyan kétballábasak mint én). Aztán volt egy nap szünet: 10 fok, happy sunshine feeling, és most újra figyelmeztetést adtak ki rengeteg hóra na meg csapadékra.

MOST ÁLLJON MEG A MENET! 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ilyenkor még az a kevéske boldogságtartalékom is elszáll, amit nagy erőkkel elspájzoltam karácsonyról. Nincs kedvem kimozdulni, de mivel muszáj, ezért mindig szájhúzogatással és jaj istenem-ezéssel indulok csak útnak. Aztán alig várom, hogy hazaérjek.

Ha osztoztok velem eme fájdalmamban, akkor van egy jó hírem! Ugyanis mihelyst hazaértek -munkából, suliból, gyerekekkel az oviból, barátnőktől- máris előkészíthetitek magatoknak azokat a dolgokat, amitől garantáltan feltöltődhettek, és amitől ismételten nekivágtok másnap a nagy útnak!

Személyes kedvenceimet láthatjátok, amiket ti is garantáltan beszerezhettek otthonra:

img_2475_1.JPGKépen látható termékek:
Sally Hansen Miracle Gél Körömlakk

KiwiSun Szolárium Bérlet
Garnier Skin Naturals Moisture + Freshness Fátyolmaszk
Carmex Cherry Tube ajakápoló
Nivea Care Krém Arcra,Kézre,Testre
Pickwick Fruit Fusion Tea
Dm Bio Zabpehely

Gyertya

Ahogy láthatjátok, van itt minden, mint a vásáron.

Kezdjük a kivétellel, amit még hazamenet lehet kipipálni. Ez bizony, egy szolárium bérlet. Nem kell narancssárgának elképzelni, nem járok minden nap, csak hetente egyszer 1 egységre. Viszont nem tudom elmondani, mennyire jó érzés, amikor egy hófúvásos nap után bemegyek, lefekszem a jó melegbe, és amikor kijövök, érzem a boldogsághormonokat felszabadulni a testemben. Ez nagyon vicces volt leírva.Egy-egy alkalomra szerintem mindenkinek érdemes kipróbálnia!

Jöjjenek azok, amik tényleg otthoni használatra valók. Először is, mostanában egyre többet eszem zabpelyhet, zabkását, hiszen azon túl, hogy nagyon egészséges, annyira tápláló, hogy nem leszek éhes még 2 óra múlva sem. És mivel úgy ízesítem ahogy akarom, egy isteni feltöltőbomba is! NYAMI! Ehhez imádok egy friss, forró teát főzni, azonnal átmelegít!48263b2d7b5c4899552fd957e258af01.jpg

Fotó: Pinterest

Aztán irány egy forró fürdő! Tessék gyertyát gyújtani, és készüljetek fel a teljes kényeztetésre. Az arcbőrötök megérdemli, hogy foglalkozzatok vele, így a legjobb tanácsom egy fátyolmaszk lenne. Csupán negyed óra és a maszkban lévő szérumok istenien beszívódnak a bőrbe. Amíg rajtatok van a maszk, kenjétek be a szátokat ajakápolóval. Higgyétek el, mire végeztek a fürdővel, úgy érzitek majd magatokat, mintha éppen wellnessen lennétek!

Végül, de nem utolsó sorban jöhet egy kis testápolás. Egy jól megválasztott testápoló csodákra képes, főleg a száraz bőrűeknek. Nekem nem olyan száraz a bőröm, de télen szoktam azért rá figyelni, hogy biztosan ne legyen gondom vele.

Utolsó lépésként pedig vigyetek egy kis színt a hétköznapokba! Egy nyáriasabb szín, mint mondjuk az én pirosam, fantasztikus opció lehet a körmökre, így ahányszor a kezetekre pillantotok, garantáltan üdítő érzésetek lesz tőle!

Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen pihenő rituálétok van, írjátok meg kommentben! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8212188610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása