Alice's Wedding World

Hat hazai menyasszonyi ruhatervező, akik elkészítik álmaid menyasszonyi ruháját!

2018. május 31. - Alices Wedding World

Hozzám hasonlóan te is szorgalmasan járod az esküvői ruhaszalonokat, de sehol sem találod álmaid menyasszonyi ruháját? Akkor ideje neked is felkeresned egy profi ruhatervezőt, akinek nem okoz gondot egy egyedi kérés megvalósítása!

Sok menyasszony beleesik abba a hibába, hogy ha nem találja álmai ruháját egyik szalonban sem, akkor egyik kétségből a másikba esik, vagy egyszerűen csak lemond az álomruháról és valami kompromisszum-ruha mellett dönt. Aztán persze csak feszeng benne a Nagy Napon. Pedig a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk! Itthon is találni olyan szuper menyasszonyi ruhatervezőket, akik simán felveszik a versenyt a külföldi tervezőkkel. Körbejártam a várost, összegyűjtöttem a tapasztalataimat, és összeszedtem nektek ide azt a hat hazai menyasszonyi ruhatervezőt, akiket bátran ajánlok minden menyasszonynak!

KE Fashion – Az örök trendkövető

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-ke-fashion-02.jpg

Kovács Erika, a KE Fashion Designer alapítója és tervezője kiemelt fontosságúnak tartja a vevőivel történő személyes kapcsolat kialakítását. Az általad megálmodott menyasszonyi ruhák így ténylegesen a te személyiségeddel alkotnak egységes stílust, kiemelve szépségedet, és nőiességedet. A KE Fashion menyasszonyi ruhák jellemzője a minőségi anyaghasználat, a fáradhatatlan trendkövetés, és modern szabásvonalak. 

SPirit Clothes Design – Időtlenül elegáns

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-spirit-clothes-design-02.jpg

A SPirit Clothes Design a tervezéstől a kivitelezésig segít megvalósítani álmaid, már ami a menyasszonyi ruhát illeti. Az olasz, francia, és spanyol nemes csipkék, valamint a könnyed, nőies vonalvezetés a nemzetközi designer trendekkel találkozva alkot kifinomult végeredményt.

Myrdin –  Egyediség a maximumon

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-myrdin-01.jpg

Czinder Tímea hitvallása, hogy egy jó ruha olyan, mint a varázslat. Elbűvöl, elvarázsol, magával ragad. A tervezőnő Myrdin márkanév alatt készített menyasszonyi ruháiban a színek és formák összhangját szeretné megteremteni, a menyasszonyai testi, és lelki tulajdonságait szem előtt tartva. A Myrdin ruhák időtállóságát a könnyed selyem lebegése, a rengeteg kézi munka, és az egyediség hangsúlyozása adja.

Ildikó Stúdió – Királylányos varázs

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-ildiko-studio-02jpg.jpg

Králl Ildikó, az Ildikó Stúdió tervezőnője tudja, hogyan hozza ki menyasszonyaiból a bennük szunnyadó hercegnőt. Menyasszonyi ruhái precíz megmunkálással, tüllök, csipkék, gazdag díszítések egyesítéséből születnek az arák legnagyobb örömére.

Tarjáni Andrea – A kulcs az önkifejezés

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-tarjani-andrea-02.jpg

Tarjáni Andrea kiemelt figyelmet fordít a menyasszonyok igényeire, stílusára és alkatára. Ruhái mindig olyan formában öltenek testet, ahogy azt a menyasszony megálmodja. Éppen ezért a hangsúly az önkifejezésen és a finom nőiességen van. Személyre szabott menyasszonyi ruhái haute couture minőségben, első osztályú olasz, francia, spanyol szövetekből készülnek.

HALASZEVA COLLECTION – A test hangsúlyozása

 magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-halasz-eva-collection-02.jpg

Halász Éva 2012 óta készíti a menyasszonyi ruhákat a HALASZEVA márkanév alatt. A kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át. A tervezőnő szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével. Ruhái az apró, finom ötletektől válnak egyedivé, viselője számára különlegessé. A kész kollekciók mellett, az egyedi tervezés során Halász Éva rajzokkal, ötletekkel segít a menyasszonyoknak a ruha közös megálmodásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3614014798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabardin 2018.06.02. 17:18:40

Az 1. 2. 4. sajnos nagyon gyenge minőségűnek néz ki. A 3. jobbnak tűnik, de nem menyasszonyi ruha, hanem party dress.
Az 5. 6. már jobb, de van hova fejlődni.
A képek alapján egyikben sem tudnék megbizni, hogy a pénzemért vállalható ruhát kapok.
Van fantázia, de mintha a technika, a kivitelezés még gyerekcipőben járna.
haute couture ?? az odébb van
Megnéztem az oldalakat és Tarjáni Andrea ruhái között látok olyat, ami miatt hozzá fordulnék menyasszonyi ruháért.

Dekatlon 2018.06.03. 04:38:08

az nem menyasszonyi ruhatervező, hanem menyasszonyiruha-tervező

gabardin 2018.06.03. 07:02:26

melyik cikk volt előbb? az eskuvoclassic.hu vagy ez?

2018.06.03. 07:13:12

Tarjáni Andrea menyasszonyi ruhája (utolsó előtti fotó) ami tetszik és a harmadik Myrdin - Egyediség a maximumon.
süti beállítások módosítása