Alice's Wedding World

Here comes the bride – Különleges eskető helyek, amiket imádni fogsz!

2018. április 03. - Alices Wedding World

Amióta a polgári esküvő kikerült a házasságkötő terem falai közül, egyre izgalmasabb és látványosabb eskető helyek és oltárok vetik meg lábukat az esküvői palettán. Most a moderntől a bohémen át a monumentálisig szemezgettem a trendekből, hogy könnyebb dolgotok legyen a választást illetően!

Külföld után hazánkban is divatossá vált a polgári szertartást a lagzi előtt, külső helyszínen tartani. A hagyományos házasságkötő termek egysíkúságából emelkednek ki a szabadtéren, hotelekben, kastélyokban, villákban megrendezett polgári esküvők, ahol az igen hátterének csak a képzelet és a büdzsé szabhat határt.

Tény, hogy sokkal több szervezést és odafigyelést igényel, ha a polgári esketés házon kívül történik, de varázsában és egyediségében messze felülmúlja a házasságkötő teremben tartottakat. A szebb, dinamikusabb esküvői képeken kívül, látványosabb dekorációkat, ízléseteknek megfelelő oltárt, és zenét választhattok, hogy a nagy nap igazán a tiétek legyen.

Eco chic

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-echo-chic.jpg

Fotó: Vamos Wedding Photography, Flow Art Decor

Egyre többen kötelezik el magukat a fenntarthatóság és környezettudatos életmód mellett. Miért pont az esküvőd lenne kivétel ez alól? Az eco chic egy rendkívül letisztult, minimalizmusba hajló irányzat, amit modern látványvilág jellemez egy csipet öko szemlélettel fűszerezve. Ha számodra is fontos a környezetvédelem,  geometrikus formákból is izgalmas hátteret adhatsz esküvődnek.

A klasszikusan romantikus

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-klasszikus-romantikus.jpg

Fotó: Vamos Wedding Photography, Angyalok Műhelye

Kivinnéd az esküvőd a házasságkötő teremből, de egy kicsit mégis hódolnál a tradíciók oltárán? Akkor az eskető hely felállítása során törekedj az eleganciára és egyszerűségre. A hófehér tüll textíliák és az apró színes virágok harmóniája igenért kiált!

Rusztikus elegancia

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-rusztikus-elegancia.jpg

Fotó: Bowtie Weddings, Kisdió, Vintage Cottage Esküvőszervezés

A rusztikus stílus, akárcsak a vintage úgy tűnik, sosem megy ki a divatból. Az esküvői oltár is magára öltheti ezeket a karakterisztikus jegyeket, ha elkészítésekor sok nyers fát, zöld virágokat, és kalligráf írással díszített vásznat használtok.

Bohém árnyalatok

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-bohem.jpg

Fotó: Pinterest

A játékosságáról elhíresült bohém stílusban bátran keveredhetnek a színek és formák egymással. A lényeg, hogy a rengeteg virág halmozásában ne feledkezzetek meg a harmónia megteremtéséről sem!

Greenery

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-greenery.jpg

Fotó: Pinterest

Egy kicsit visszafogott, egy kicsit modern, viszont nagyon elegáns. A népszerű greenery esküvők mintájára készült oltár minden helyszínen megállja a helyét és időtálló választásnak bizonyul.

Tavaszi virágos

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-tavaszi-viragos-2.jpg

Fotó: Köő Adrien, Plantart

A tél hófödte leple alól feléledő természet friss illatokkal, színpompás virágokkal, lágy meleg szellővel simogatja a testet és a szellemet. Szerelemre hívja a romantikus lelkeket és festői hátteret kínál az esküvőknek. Ilyenkor a kikelet szépsége színekbe burkolja a világot és vele együtt a polgári szertartások eskető helyeit. Az üde pasztell árnyalatokban játszó rózsák, pünkösdi rózsák, tulipánok, nárciszok és ibolyák alkotta oltár alatt az igen kimondása is varázslatos lesz!

Grandiózus formák

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-grandiozus.jpg

Fotó: Pinterest

A királyi pompáról akkor sem kell lemondanod, ha kültéri esküvőre készülsz. A rengeteg rózsa és babarózsa találkozásából született oltár a hatalmas kristálycsillárnak köszönhetően nyújt fejedelmi látványt.

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr1613801970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása