Alice's Wedding World

A desszertpult királynői: Esküvői tortacsodák 2018-ra

2017. november 02. - Alices Wedding World

Ahogy a menyasszonyi ruhák frontján, úgy a torták és desszertek terén is minden évben felbukkannak újabb és újabb trendek. Ha jövőre lesz az esküvőd, jól figyelj, mert megmutatjuk, mik lesznek a desszertpult ékei!

A tortád a festővásznad!

 01.jpg

Az egyik leglátványosabb és legizgalmasabb újdonság a festett esküvői torta. Ha szemezel ezzel a vízfestés-hatású technikával, és nagyon ügyes kezed van, vagy csak személyessé szeretnéd tenni a tortádat, akkor akár magadnak is kipróbálhatod a dekorálást, de ha precíz végeredményt szeretnél, bízd a nehéz munkát a cukrászokra! Ezzel a megoldással egyébként bármilyen stílusúra formálhatod a tortát; apró virágokkal romantikussá, geometriai formákkal eklektikussá, színek játékával pedig egy pillanat alatt válnak bohémmá.

Metál minden mennyiségben

 05.jpg

Sokan ódzkodnak olyan merész árnyalatokat választani a tortának, mint az ezüst, arany, bronz vagy réz. A már önmagában látványosságnak is beillő tortakülönlegességek most nem a vintage, sokkal inkább a modern, glamouros irányvonalat képviselik. Ha a Gatsby életérzés art deco stílusa inspirál, párosítsd tollakkal, ha inkább a Hollywoodi fényűzés, kapjon helyet a tortán néhány geometrikus forma is!

Szeletek helyett golyók!

 02.jpg

Nem csak a díszítés, a komplett tortaforma is új irányba csap át 2018-ban! Ha a szeletek már túl snassznak bizonyulnak, készüljön a torta mini tortagolyókból, melynek minden egyes darabja más és más ízt és színvilágot képvisel!

Édességgel díszített torták?!

 04.jpg

Igen! Hol vannak már azok a klasszikus cukorvirágok vagy a torta tetején álldogáló marcipán házaspár? A következő évben semmi meglepő nem lesz abban, ha édességgel díszítjük az édességet! Borítsd a tortát macaronokkal, fánkokkal, vagy bonbonokkal; mindenki imádni fogja!

A menyasszony ruhája után szabadon

 06.jpg

A menyasszonyi ruha megihlette a mestercukrászokat is, és szép számmal láttak napvilágot a hófehér, hullámos tortákról készült fotók. Az izgalmas újítás nem csak szemrevaló, de kellően elegáns, és klasszikus választásnak is bizonyul!

A nude örök

 03.jpg

A nude vagy más néven naked cake (meztelen torta) már hosszú évek óta népszerű, és ez a következő esztendőben sem változik. A vékony porcukor réteg alól előbukkanó finom krémek és piskóták összhangját rengeteg szezonális gyümölccsel, gyönyörű virágokkal, és zöldekkel hangolhatod rusztikussá.

Minden naked cake ősanyja a vörösbársony torta, melynek receptjét megtalálod az EC Special Torták&Sütik különszámában! 

Fotó: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5712933589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása