Alice's Wedding World

Híres divatmárka látogatott el Magyarországra: a Gucci is a Gellért fürdőt választotta!

2017. február 24. - Alices Wedding World

Egyértelműen kijelenthetjük bármilyen kérdésfeltevés nélkül, a külföldi hírességek és a neves márkák igenis szeretik Magyarországot. Erre tökéletes példa a mostanában nagy létszámmal megforduló celebek listája, melyen többek között Tom Hanks, Jennifer Lawrence és Ryan Gosling neve is feltűnt.

Most pedig nem fogjátok elhinni, de a Gucci is Magyarországra látogatott, hogy híres fürdőnkben, a Gellért fürdőben forgassa le legújabb reklámanyagát, ahonnan anno Ryan cukifiúról is lőttek nem egy-kettő jó képet!

gucci.png

A videóban magyarul beszélő férfihangot, a budapesti polgári lakások megszokott világát, és természetesen a csodás Gellért-fürdőt is felfedezhetjük. Rendezője nem más, mint Petra Collins volt, akinek -igen, jól sejtitek- magyar gyökerei is vannak, sőt a videóban szereplő két gyerkőc, akik elcsenik a nagymama szemüvegét a saját gyermekei.

Íme, a videó és persze ne feledkezzünk meg a csodás szemüvegekről sem! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2212287237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása