Alice's Wedding World

Tavaszváró újdonságok: Catrice termékek letesztelve!

2017. február 12. - Alices Wedding World

A Catrice az egyik legkedvesebb drogériás sminkmárkám. Ár-érték arányban szerintem megfelelőek, és mivel drogériás, ezért könnyen is hozzájuk lehet jutni. Hozzám is megérkezett legújabb, tavaszváró sminktermékeik, melyekről első kézből kaphattok személyes véleményt, tapasztalatokat. Nézzük, miből élünk!

img_2471_1.JPG

Az általam tesztelt darabok között van egy alapozó, egy szemhéjpúderpaletta, egy szemöldökceruza, két szempillaspirál, két ajakszínező, egy instant rúzs mattító krém, egy pirosító, egy szemceruza és egy highlighter. Íme, a tapasztalataim!

img_2461_1.JPG

Ez a Catrice vízálló alapozó 24 órás, tökéletes fedést ígér, mattító hatással. Nekem a 010-es Nude Beige szín pontosan passzol az arcszínemhez, és állíthatom, egy erős, matt fedést biztosít. A 24 órás tartást megcáfolnám, nap végére el-eltünedezett az arcom néhány részéről a termék. Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

img_2462.JPG

A 030-as Rose Propose valószínűleg minden arcbőrhöz illeni fog, ugyanis nem lehet vele túlzásokba esni. Kontúrozásra való pirosítóról beszélhetünk, melyben elrejtettek egy aprócska highlighter részt is. Én nagyon imádom, bár néha jobban bele kell mászni az ecsettel, hogy a szín látszódjon az arcon is.Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

img_2470.JPG

Ultraprecíz, pontosan 1,5 mm vastag szemöldök ceruza is terítékre került. A 010 Light verzió tökéletes volt számomra, de a sötétebb hajú embereknek nem hiszem, hogy ez lesz az ideális. A legmeglepőbb az, hogy 1 hét után elfogyott a termék, ugyanis azon kívül, hogy kevés volt benne, folyamatosan le is tört a vége. Nem ajánlanám még azoknak sem, akik csak szálakat akarnának húzni vele.Megvenném-e a helyetekben? NEM!

img_2463.JPG

Csavarható fekete szemceruza, ami 18 órás tartást ígér. A 010-es Me, My Black And I nevezetű árnyalat egy igazi fekete szín, ami tényleg sokáig bírja mind a vízvonalban, mind a tusvonal helyén. Nem irritálta a szemem, ami nagy szó, higgyétek el, kontaktlencsésként sok mindent átéltem már. Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

img_2464.JPG

Ez termék egyfajta fedőrétegként szolgál az ajkakra, mely segít a rúzsok mattításában. Ezt alá is támaszthatom, tényleg képes erre a varázslatra, viszont nekem kicsit zavarta az ajkaimat, éreztem, hogy ott van valami plusz, ami nem kellene. Ráadásul egy idő után be fog színeződni az átlátszó gél, így nem biztos, hogy kiadnám érte a pénzt. Megvenném-e a helyetekben? NEM!

img_2465.JPG

Fél óra csavargatás után jöttem csak rá, milyen isteni ez a kence! A 020-as Ready for Champagne! egy folyékony highlighter, aminek amolyan arany beütése van, nagyon hasonlít az egyik tégelyes Pupa highlighteremhez. Szép fénye van, sokáig fennmarad a bőrön. Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

img_2466.JPG

Egy igazán ígéretes szemhéjpúderpalettát látnak Hölgyeim! 010 Metallux nevet kapta, melyből logikusan következik, hogy metálos színeket találhatunk benne. Valamennyinek tökéletes a pigmentáltsága, bár viszonylag csalókák a színek, szerintem bőrön egészen máshogy mutatnak, mint a palettában. A színek mellett egy highlight és egy kontúr szín is helyet kapott, ami plusz, ami viszont mínusz, az, hogy kihagyták belőle az ecsetet. Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

img_2468.JPG

A 010-es Black színű Glam & Doll szempillaspirál egy igazi csajos szempillaspirál. Rövid, közelülő sörtéi nagy volument tudnak adni a szempilláknak, ám nem biztos, hogy hétfőn reggel 6-kor ehhez nyúlnék a legszívesebben. Oda kell figyelni, hogyan használjuk, de nem pereg le, úgyhogy szerintem jó kis szempillaspirál. Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

A Rock Couture Extrem Volume Mascara egy igazán durva szempillaspirál, minden tekintetben. Külsejét tekintve is igazán rockosra sikeredett, a szempillaspirál feje pedig bazinagy, ennek legfőbb varázsereje szerintem ebben rejlik. Én a kettő közül ezt szeretem a legjobban, hatásos és gyors. Megvenném-e a helyetekben? IGEN!

img_2469.JPG

Nagy reményeket fűztem az Ombré Two Tone rúzshoz, de sajnos hamar szembesülnöm kellett a negatív tulajdonságaival. Nekem a 050-ös Please Tell Rosy árnyalat van meg, aminek ugyan szépek a színei, de az ajkakra felvéve olyan, mintha a sötétebb szín csak szájceruza lenne, és így elég rosszul néz ki a végeredmény. Megvenném-e a helyetekben? NEM!

A 020-as Better Make a Mauve Lip Cushion mindent tud, amit egy ajakszínezőnek kell. Egy szivacsos applikátorral vihető fel a termék, ugyancsak fél órás tekergetés után lehet meglátni a színét. Ettől függetlenül nem tud többet, mint egy sima ajakápoló, ezért nem az igazi. Megvenném-e a helyetekben? NEM!

Mindent összevetve a sminktermékek nagy része remek, bátran ajánlom kipróbálásra a Catrice márkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr6812244786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása