Alice's Wedding World

Esküvői főpróba testközelből: Tücsi és Sofron István esküvői fotózásán jártunk

2018. augusztus 30. - AliceEC

Tücsi és Sofi hamarosan kimondja a boldogító igent, s mint egy főpróbaként a Balaton partján próbálták ki milyen lesz néhány hónap múlva örök hűséget fogadni. Szerelmes pillantásokból, nevetésből és szebbnél-szebb ruhákból most sem volt hiány az EC fotózásán.

 ,,Közhelynek tűnhet, de ahogy a mondás tartja, jókor, jó időben, megfelelő helyen hozott össze minket a sors…”meséli Tücsi, miközben izgatottan bújik bele az előre, gondosan kiválasztott menyasszonyi ruhák egyikébe. Tücsi és a jégkorongozó körökben csak Sofiként emlegetett Sofron István néhány évvel ezelőtt éppen a Balaton partján talált egymásra.

A pár közös kalandként megjárta már Amerikát, s rendíthetetlen szerelmük megpecsételésekén tavaly ősszel a Budai-várban a lánykérésre is sor került. S bár az eredeti tervek szerint Horvátország lett volna a nagy kérdés helyszíne, a pozitív válasz így sem maradt el…

eskuvo-classic-tucsi-sofi-eskuvo-menyasszonyi-ruha-alice-blog-01.jpg

,,Lélekben sokat készültem erre az estére, nekem is hatalmas mérföldkő volt. Főleg, amikor azt mondta, hogy hozzám jönne feleségül.”árulta el érzéseit a lánykéréssel kapcsolatban a hokis.

Tücsi modell múltjára való tekintettel rutinosan mozog menyasszonyi ruhában, de ez az első alkalom, hogy Sofi vőlegényként pózol mellette. A levegő szikrázik. Érezhető az a feltétel nélküli szerelem és szenvedély, ami miatt kapcsolatuk a mai napig kiegyensúlyozottan működik.

,,Elképesztően jól ismerjük egymást. Egy mozdulatból, egy szóból tudjuk, mit akar a másik. Ki se kell mondanunk. Szerencsére sok időt tudunk egymással tölteni, ami óriási adomány.”lelkendezett Tücsi, miközben egyetlen pillanatra sem engedte el vőlegénye kezét.

eskuvo-classic-tucsi-sofi-eskuvo-menyasszonyi-ruha-alice-blog-02.jpg

A pár elkészült; villannak a kamerák megörökítve egy közelgő esküvő főpróbáját. A szerelmesen csillogó szempárok tükrében őszinte mosoly húzódik.

,,Tücsi mindig gyönyörű, reggel és este is. Ő életem legcsodálatosabb ajándéka.”hangzik el a vallomás, miközben Tücsi újabb menyasszonyi ruhát próbál. Saját esküvőjüket szintén itt, a magyar tenger ölelésében képzelik. A szervezés ugyan már javában zajlik, egy-két inspirációt még mindig ellesnek a fotózás ideje alatt.

,,Öt öltönyt próbálhattam fel, és akadt köztük olyan, amit az esküvőnkön is el tudnék képzelni magamon.”konstatálta Sofi a hosszúra nyúlt fotózás végén.

Tücsi és Sofi esküvői főpróbáját teljes egészében megtekintheted az Esküvő Classic Magazin új számában! Less bele a tartalomba!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3614211591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása