Alice's Wedding World

Ovális vagy kör alakú? Ez a rejtett jelentése az eljegyzési gyűrűdnek!

2017. február 08. - Alices Wedding World

Egy eljegyzési gyűrű nagyon személyes tárgy és sajnos nagyon drága mulatság is egyben. Éppen ezért a legtöbb pár manapság már együtt megy gyűrűt választani, aminek több szempontból is megvan az előnye. Először is, ha a menyasszony jelen van a gyűrű kiválasztásánál, tutira, nem fog olyan darabot hordani az ujján, ami nem tetszik neki. Másrészről, így a vőlegény is megnyugodhat, hiszen olyasvalamire ad ki egy kisebb vagyont, ami aztán tényleg befektetődik a későbbiekben.

Aki járt már ékszerboltban, az tudja, milyen hatalmas a kínálat bármilyen szépségről legyen is szó. Pláne, az eljegyzési gyűrűkből, hiszen egy jó ékszerész is bármikor megmondja:

A gyűrűnek kapcsolódnia kell viselőjének személyiségéhez.

Ahány személyiség, annyi gyűrű és  gyémánt/kőforma, éppen ezért is olyan nehéz a választás. Hogy egy picit a segítségetekre legyek, összegyűjtöttem a legkelendőbb formákat, melyek alapján egyszerű lesz eldönteni, melyik passzol igazán az egyéniségetekhez.

Marilyn is megmondta: Diamonds are a girl's best friends!

funny beauty eyes blonde actress
Forrás: www.giphy.com

Kör alakú eljegyzési gyűrű

kor.jpg
Fotó: Pinterest
A kör alakú kővel díszített gyűrűk azoknak a menyasszonyoknak ajánlott, akik szeretik a klasszikus és időtálló darabokat. Tökéletes mindazoknak, akik kedvelik a hagyományos megjelenést és a hosszan tartó csillogást.

Smaragd vágású gyűrű

emerald.jpg

Fotó: Pinterest

A hosszúkás alakú, lépésenként vágott smaragd alak ideális azoknak a menyasszonyoknak, akik az elegáns, kifinomult vonalakat szeretik. Nem csupán jó ízlésről vall, de tökéletes kiegészítőd is lehet a mindennapokban!

Párna formájú gyűrű

cushion.jpg

Fotó: Pinterest

Az úgynevezett párna alakú ékkövek hajlított sarkaival egyszerre nőies és divatos is. Így azoknak ajánlott, akik még évek múltán is figyelni fognak külcsínjükre. 

Ovális eljegyzési gyűrű

oval.jpg

Fotó: Pinterest

Az ovális vágású gyűrűk a legnépszerűbb és legtöbbet választott darabok közé sorolhatóak. Egyrészről tökéletes opció lehet azoknak, akik szeretik követni a trendeket, másrészről azoknak, akik inkább az esztétikus, finomságot sugalló gyűrűket szeretik.

Körte alakú darabok

pear.jpg

Fotó: Pinterest

A körte kifejezetten lázadó menyasszonyoknak jár! Ha nem követed a hagyományokat, szeretsz a saját stílusod szerint élni és öltözködni, akkor ez lesz az igazi. Ráadásul hosszúkás alakjával még a kezeket is hosszabbítja, vékonyítja.

Assher vágású gyűrűk

assher.jpg

Fotó: Pinterest

Az Assher vágú darabok azok számára ideális, akik szeretik a régi világ kifinomultságát. Ha mindened a retro, a régiségek és egyedi tervezések, akkor ezt a gyűrűt neked találták ki!

 Radiant eljegyzési gyűrűk

radiant.jpg

Fotó: Pinterest

A Radiant, azaz sugárzó eljegyzési gyűrűk azoknak a menyasszonyoknak tökéletes választás, akik folyton pörögnek és nem bírnak egyhelyben ülni. A téglalap alakú kő sugározza a rengeteg szikrát, na meg persze vonzza a szemeket is.

A ti személyiségetekhez melyik gyűrű passzol a legjobban? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr812237036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása