Alice's Wedding World

Új címlapfotózás, új lapszám: kulisszatitkok Radics Gigivel!

2017. február 01. - Alices Wedding World

Nagy öröm és ujjongás: megjelent az Esküvő Classic magazin 2017-es első lapszáma!
Címlapon nem is akárkivel, a tehetséges magyar énekesnővel, Radics Gigivel!

unnamed.jpg

Mint láthatjátok, számos izgalmas témával készültünk nektek az új évre: összeszedtük 2017 legtrendibb esküvői ruháit, dekorációit, tortáit, tanácsokkal látjuk el a nagy rohanásban élő menyasszonyokat, ja, és persze kikérdeztük Radics Gigit is jelenlegi életéről és jövőbeli terveiről is. Természetesen nem lövök le minden jó poént, tessék magatok fellapozni a magazint! :)

És hogy milyen volt maga a címlapfotózás?

Először is, jóval rövidebb, mint korábbbi belső anyagfotózásunk volt. Jól van, ügyes vagyok, ha csak egy embert kell fotózni, akkor nyilván nem lesz olyan hosszú, mint ha kettőt fotóznánk, vállveregetést nekem! Másodszor, ha azt hinné az ember, hogy kevesebb szakember is kell, akkor téved, mert annyian voltunk mint az oroszok. Ismételten kellett fodrász, sminkes, dekoros, stylist is és fotós haha.

Gigi végig nagyon jól bírta a strapát, ami meglepő, hiszen minden egyes ruhához kicsit más smink és kicsit más frizurát kellett viselnie, ami egy idő után eléggé fárasztó lehet (nekem csak nézni is fárasztó volt).
Nézzétek, milyen cukin mosolyog!1_2.jpg

A ruhák káprázatosak voltak, mind istenien állt Giginek, de nekem rajta leginkább az egyszerű, letisztult, simulós menyasszony ruha tetszett a legjobban. Nektek melyik darab a legszimpatikusabb?
img_1981.JPG

img_1992.JPG

img_2006.JPG

img_2105.JPG

img_2158.JPG

img_2039_1.JPG

img_2149.JPG

A dekoráció trópusi ihletet kapott, hiszen pálmafalevelek, ananászok és isteni színek pompáztak mindenhol, még a menyasszonyi csokor is passzol hozzá, ami egyértelműen egybevág 2017 esküvői trendjeihez is.

img_1994.JPG

img_2091.JPG

img_2094.JPG

Engem teljesen levett a lábamról mind a modell, mind a fotózás hangulata.

Remélem, nektek is átjön, mennyire mozgalmas napunk volt! Én már alig várom a következőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4512174928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása