Alice's Wedding World

Kukkants a kulisszák mögé Antal Timivel!

2015. március 24. - Alices Wedding World

Az EC Magazin szakmai körökben híressé vált az igényes fotózásairól. Az ismert emberek már tudják, hogy az EC fotózásokon magas színvonalú helyszínre, kiegészítőkre, lélegzetállító ruhákra, profi stylingra számíthatnak, ezért szívesen vesznek részt nálunk egy-egy meseszép anyag elkészítésében.

Vannak ismert emberek, akikkel könnyű együtt dolgozni, míg mások olyan sztárigényekkel állnak elő, hogy felszalad a szemöldökünk a csodálkozástól. Legutóbb Antal Timit kértük meg, hogy szerepeljen a divatanyagunkban. Ő egy igazi angyal! Semmi sztárallűr, maximális koncentráció és olyan profi modellkedés jellemző rá, amit a szupermodellek is megirigyelnének. Íme néhány kép a fotózásról, amit imádtunk.

We love Timi :)

timi_werk_1.jpgtimi_werk_2.jpgtimi_werk_3.jpgtimi_werk_4.jpg

Fotó: Köő Adrien

Menyasszonyi ruha: Borbély Zsuzsi/Orchidea Szalon

Smink: Suzy/MAC

Haj: Kis Szandra/Fashion & Value

Cipő: Heels

Ékszer: Swarovski, FreyWille

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr877299205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása