Alice's Wedding World

Esküvői trendlesen - Extrém vőlegény öltönyök a Barcelona Bridal Week-ről

2019. február 06. - AliceEC

Olyan sokszor kerültek már górcső alá az extrém, polgárpukkasztó vagy egyszerűen csak nevetséges menyasszonyi ruhák, hogy gondoltam egyet, és a Barcelona Bridal Week gyöngyszemeiből csemegézve összegyűjtöttem ennek a férfi verzióját! Öveket bekapcsolni, indulunk az elképesztő vőlegény öltönyök világába!

 

Két okból várom a Barcelona Bridal Week-et. Egyrészt menyasszonyi ruhákat nézegetni mindig jó, másrészt imádok nevetni, és a háromnapos bemutató erre (is) remek alternatívát kínál. Mivel április 26-28 között ismét megrendezésre kerül a rangos esemény, előástam a korábbi évek remekeit és egy csokorba gyűjtöttem a számomra legőrültebbnek bizonyuló vőlegény szetteket. Minden tiszteletem Carlo Pignatelli olasz tervezőé, de ha nem bánja, nem szeretném, ha az én vőlegényem ezekben a ,,maskarákban” parádézna az esküvőnk napján.

Na de drágám, pizsamában?!

carlopignatelli_031.jpg

Néha-néha becsúszik az embernek hétvégén egy lazy day, amikor egésznap pizsamában, kócos hajjal fekszik a tv előtt. Erről a káprázatos, fecskeszerű mintázattal megálmodott összeállításról pontosan ezek a lusta napok jutnak eszembe. S bár külön-külön még jó is lehetne, - ezt a nadrág-ing kombinációt így együtt megpillantva az oltárnál erős késztetést éreznék arra, hogy a kedves páromat hazaküldjem átöltözni.

Lucifer te vagy az?

carlopignatelli_037.jpg

,,Hányszor mondtam fiam Bendegúz, hogy javulj meg, mert elvisz az ördög.” – az Indul a bakterház nevelő célzatú dialógusa valóra vált! Lucifer él és vőlegény formájában köztünk jár!

Dicsértessék

carlopignatelli_003.jpg

S ha már kisördög, Carlo Pignatelli utána küldte a kifutón az ellenszert is. Ebben a decens kis reverendában reflexből meggyónnám a vőlegényemnek azt is, amit nem követtem el!

Te kis huncut

carlopignatelli_057.jpg

Rossz az, aki rosszra gondol, de ezen a hosszított zakón és nadrágon díszelgő virgonc kis paisley minták bennem nem feltétlenül templomba illő elképzeléseket keltenek. Az a szemrevaló, fültől-orrig, orrtól-fülig érő orrklipsz már csak grátisz ezen a világbajnok kompozíción!

A szultán gyermeke

carlopignatelli_058.jpg

Gazdag arany tónusok, paisley minta, duplasoros gombolás, megfejelve egy rubin-arany brossal – mindez egy öltöny zakón. A Szulejmán szereplőválogatásán ez az úriember ebben az uniformisban simán második körös lett volna!

Legénybúcsúból jöttem, mesterségem címere…

carlopignatelli_008.jpg

Már-már látom magam előtt azt a mesterien posztmodern képet, amikor a szipogó nagymamáktól hangos templom folyosóján bevonul a vőlegény ebben az alig giccses szemüvegben, hozzáillő flitteres nyakkendővel. #priceless!

A függetlenség temetése

carlopignatelli_085.jpgFotók: Barcelona Bridal Week 2018 - Carlo Pignatelli

 

A fekete egy igazi klasszikus, sosem megy ki a divatból, és sosem lehet vele mellélőni, kivéve, ha vőlegény vagy és tetőtől talpig feketébe burkolod magad. Egy színes nyakkendő, díszzsebkendő vagy gomblyukdísz sokat segítene a gyász hangulaton, végül is csak hűséget fogadsz, nem vakságot (a fazon és a stílus véleményem szerint itt nagyon à la mode!)

Tudom-tudom, akárcsak a szépség, úgy a divat is szubjektív, így mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit visel, vagy mi tetszik neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr9514611426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.07. 15:36:16

Eléggé buzis a felhozatal... ilyeneket biztos nem veszek fel...

TarVez 2019.02.07. 20:34:10

Érdekesek voltak a ruhák, de a köréje írt szöveg megfizethetetlen! Humor a legjobb fajtából!
süti beállítások módosítása