Alice's Wedding World

Álomesküvő a Dunán: A Nyerő páros kihívásai után Kovács Dóri és Tokár Tomi már az esküvőre koncentrál

2018. november 20. - AliceEC

Az indiánnyár utolsó napsugarai tükröződtek a Dunán, amikor egy motorcsónak stílusosan megtörte a szelíd habok békés csöndjét. Kétségtelenül izgalmas év volt ez utasai számára, hiszen Kovács Dóri és Tokár Tomi idén jegyezte el egymást, majd lehetőséget kaptak, hogy egy párként a Nyerő párosban bizonyítsanak, most pedig már a nagy napjukra készülnek. Esküvő előtti főpróbájuk kulisszatitkait elhoztam nektek is!

,, … Nekem minden tetszik, ami víz, kilátás és egy kicsit különlegesebb helyszín.” – mondta Tokár Tomi, ahogy motorcsónakjukkal megérkeztek a Dunán ringatózó impozáns rendezvényhajó fedélzetére. Odakint már hűvös szelek fújnak, és a nap gyenge sugarai már jelzik a nyár elmúltát; Tomi és Dóri viszont hősiesen állja az időjárás kihívásait, miközben elkészülnek az első fényképek.

_k007724.jpg

A Fókusz műsorvezetője és a Chloe from the Woods vloggere közel három éve ismerkedett meg egymással az interneten, és kapcsolatuk azóta is rendkívül kiegyensúlyozott, sőt idén tavasszal még a lánykérésre is sor került egy szervezett, amerikai körút során.

,,A Grand Canyon naplementéje volt az a helyszín és időpont, amikor azt gondoltam, itt a pillanat, hogy megkérdezzem, amit meg kell egyszer kérdezni.” – emlékszik vissza a műsorvezető az eljegyzésre. Dóri természetesen igennel felelt és azóta is gőzerővel a nagy nap megszervezésére koncentrál.

_k007694.jpg

,,Inkább egy tündérmesét képzeltem el valós esküvő helyett, ezt kell most egy kicsit reálisabb formába öntenem.” – meséli Dóri az esküvőszervezés kihívásairól, miközben szebbnél-szebb csipkés menyasszonyi ruhákat próbál. A párnak ugyan vannak már konkrét elképzeléseik, a fotózás mégis egyfajta inspiráció szerzésként is szolgál. Elképzelt ceremóniájukon a rusztikus stílusjegy keveredtek mesterien a modern elemekkel. Dekorációjukban naturális papírok, kalligráf írásmód és rózsaarannyal futtatott dekortárgyak tűntek ki a bohéman kötött virágok és emeletes torták közül.

_k007671.jpg

_k007765.jpg

Nem csak az esküvőszervezés az, ami mostanában kihívás elé állítja a jegyeseket. Az RTL Klub nagysikerű Nyerő páros című valóságshowjában nyolc másik sztárpárral együtt volt lehetőségük bizonyítani rátermettségüket, bátorságukat, és egymás iránt érzett szerelmüket.

,,Ilyenkor új oldalát mutatja az ember. Dóriról kiderült, hogy sokkal erősebb, bevállalósabb és keményebb, mint bárki gondolta volna.” – Dóri egyetértően bólogat Tomi szavaira; mindketten úgy gondolják, hogy a megmérettetés még közelebb hozta őket egymáshoz.

_k007608.jpgFotók: Köő Adrien

 

Balansz a munka és a magánélet között

Dóri és Tomi egy sajátos trükkel igyekszik kiküszöbölni, hogy a rengeteg munka ne menjen a kapcsolatuk rovására. A Fókusz mellett Tominak saját gyártó cége van, mely alapvetően reklámokat/videókat készít; Dóri eközben influencerként készít tartalmakat saját csatornájára és közösségi felületeire. Nem csoda, hogy ennyi teendő mellett kellett valamiféle rendszert vinniük kapcsolatukba.

,,Nekünk minden héten van randinapunk, amit mindig betartunk, és csak egymással foglalkozunk” – árulta el Dóri a kapcsolatuk titkát.

Nézd meg Dóri és Tomi esküvői főpróbájának videóját!

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr7314383300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása