Alice's Wedding World

Megkönnyezte lánya esküvői fotózását R. Kárpáti Péter

Kárpáti Rebeka és apukája együtt, ahogy még nem láttad!

2017. augusztus 03. - Alices Wedding World

"Borzalmas volt, de túléltem!" - mesélte R. Kárpáti Péter színművész, amikor az EC legutóbbi fotózásán arról faggattuk, hogy milyen érzés volt, mikor lánya, Rebeka elköltözött otthonról. 

A gyönyörű modell és édesapja először állt kettesben kamerák elé esküvői fotózáson, olyan volt ez, mint a nagy nap főpróbája. Hihetetlen a harmónia apja és lánya között: interjú közben fogták egymás kezét és sokszor elég volt egymásra nézniük, tekintetük mindennél beszédesebb volt. 
_k006412.jpg

"Az évek alatt megtanultunk egymás gondolataiból olvasni. Tudom, hogy számíthatok rá. A telefonomban - édesanyám mellett - első helyen apa áll, ha gondom van, azonnal őt hívom." - osztotta meg velünk Rebeka a bizalmas infót, miközben mosolyogva szorította meg édesapja kezét. 

img_4863.jpg

A babaarcú szépségről és a Barátok közt egykori színészéről kevesen tudják, hogy imádnak bolondozni. Náluk a nevetés velük született tulajdonság: "Én vagyok az, aki iróniával és viccel oldja a feszültséget. A nevetés minden dologra gyógyír." - mondta az EC-nek a színművész, majd Rebeka átvette a szót: "El tudod képzelni, mi van, ha összejön az egész család? Kész őrület!" - nevetett a kedvenc modellünk, akivel a közös munka ezúttal is olyan simán ment, mintha ezer éves barátság kötne minket össze. Imádjuk ezt a lányt! 

_k006197.jpg

Nézd meg az EC fotózás filmjét Rebekával!

Még több képet és a teljes interjúnkat megtalálod az új Esküvő Classic magazinban :-) 
Chiaó! 

ec_2017_03_bi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr6512717858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása