Alice's Wedding World

Ez most a menő esküvő fronton: 10 szuper ötlet, amit neked is ki kell próbálnod!

2020. január 30. - AliceEC

A 2020-as esküvők még inkább az egyediséget és a személyiség megmutatását helyezik a középpontba. Egyre jobban távolodunk a hagyományoktól és a rég berögzült esküvői menetrendektől, ami még több különleges trendet és új esküvői őrületet hívott életre. Most összegyűjtöttem azt a tízet, amit könnyedén kipróbálhatsz a saját nagy napodon is!

 

Esküdj szertartásvezetővel!

eskuvo-classic-alice-blog-10-top-eskuvoi-trend-2020-01.jpgFotó: Orsolya Hajas Photography/ Horváth Adrienn Szertartásvezető

 

Szertartásvezetővel esküdni sokkal személyesebb és kivételesebb, mintha az anyakönyvvezető futószalagjára dobnátok ezeket a megismételhetetlen pillanatokat. Ugyan a kötelező papírmunkát így sem kerülhetitek el az anyakönyvi hivatalnál, de ha a ceremóniát megismétlitek külső környezetben, saját ötletek nyomán kialakított esketőhelynél, minden rokon és barát társaságában, azt garantáltan nem fogjátok megbánni! Szerencsére egyre több szertartásvezetőt találunk itthon is, akik minden párnak külön megfogalmazott beszédekkel, sajátos szertartáselemekkel, kiemelt figyelmet biztosítva adnak össze földön, vízen vagy akár levegőben.

Üzenj a fátyollal!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

last Monday was the most special day of my life:)

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

 

Azt már megszokhattuk, hogy a sztárvilágban köttetett frigyek hatalmas médiafigyelmet kapnak, így jó szerével új trendet is teremtenek, amit aztán rengetegen próbálnak reprodukálni. Ilyen őrület övezi Hailey Bieber feliratos menyasszonyi fátylát is, amellyel megüzente a nagyvilágnak (és persze Selena Gomeznek), ő bizony Justin Bieber felesége marad, amíg a halál el nem választja őket.

Reformáld meg a vacsorát

eskuvo-classic-alice-blog-10-top-eskuvoi-trend-2020-03.jpgFood Truck Catering

 

A tyúkhúsleves, a rántott hús és a töltött káposzta megszentségteleníthetetlen hármasa hosszú évtizedek óta az esküvői menülista csúcsa, de ha valami különlegesebbre vágysz, akkor egy food truck-al nem tudsz hibázni! A többek között street food, grill, vega és vegán kínálatot nyújtó fogások között mindenki talál kedvére valót, sőt még a sokszor gondot okozó ültetési rendet is elfelejthetitek!

A kristály az új virágdekoráció?

bb9e92f55d4add4a5beee6f6deaab5cc.jpgFotó: Pinterest

 

Külföldön már óriási rajongótábora van, itthon egyelőre csak névjegykártyák és köszönőajándékok formájában jelent meg az esküvői asztalokon. A kristályok spirituális ereje misztikus aurával ruházza fel a teret, így akár teljesen be is boríthatod vele a helyszínt, hogy a nagy pillanatok még varázslatosabbak legyenek.

Környezettudatos döntések

eskuvo-classic-alice-blog-10-top-eskuvoi-trend-2020-05.jpgFotó: Couplegoals - Destination wedding photography/ Creative Souls

 

Ahogy a hétköznapokban, úgy a rangos eseményeknél is egyre égetőbb, hogy környezetbarát döntéseket hozzunk. Válassz újrahasznosított papírból készült dekorációkat vagy elhullott pálmaleveleket, amik sokkal különlegesebben mutatnak majd az asztalokon.

Személyre szabott italpult

eskuvo-classic-alice-blog-10-top-eskuvoi-trend-2020-04.jpgFotó: Köő Adrien/ Borszamár

 

Sör, bor, pálinka. Akárcsak a menüben, úgy az itallapon is találunk ősrégi motorosokat, amik ugyan nélkülözhetetlenek, de nem árt, ha más alternatívákat is kipróbálsz. Egy jópofa mozgó italbárban frissítő koktélok, Aperol Spritzek, kézműves sörök, limonádék és fröccsök szolgálják ki a vendégek változatos igényeit.

Rövidre vágva

oscar-de-la-renta_look-1-b5a1486.jpgFotó: Pinterest

 

Meghan Markle a minimalista Givenchy ruhájával teljesen új lendületet hozott a menyasszonyi ruha divatba, amit a tervezők most egy csavarral gondoltak újra a kifutókon. A letisztult, határozott szabásvonalak megmaradnak, de a hossz rövidebb, mint valaha!

Gyöngyök minden mennyiségben

d16dd5babbba18815a3801240bd57772.jpgFotó: Pinterest

 

A fátylat és a tiarát idén nyugodtan félredobhatod, mert a gyöngy még sose volt ennyire menő, mint most! A gyöngyös hajpántok és csatok az utcai divatban már megvetették a lábukat, és most készek arra, hogy megreformálják az esküvői frizura divatot is! Egy-egy ilyen látványos kiegészítőért még a gyöngyök könnyet okoznak babonát is örömmel elfelejtjük!

Formabontó esküvői torta

eskuvo-classic-alice-blog-10-top-eskuvoi-trend-2020-02.jpgFotó: Köő Adrien/ Murvai SugArt

 

A desszertpult sztárjai 2020-ban új külsővel térnek vissza. Az eddigi kerek formák élesebb, határozott kocka alakban várják, hogy felszeleteljék őket. Bárhogy is legyen, a tortákat minden méretben és formában csak imádni lehet!

Meseszerű felhőt virágokból

64680182d4952a845428141a7a7dd560.jpgFotó: Pinterest

 

Az asztali virágdekorációk idén átköltöznek a fejünk fölé! A felhőkre hajazó kompozíciók a mennyezetről függeszkednek lefelé, és meg kell hagyni, rendkívül jól mutatnak az esküvői fényképeken.

 

Te melyik esküvői trendet próbálnád ki?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4415446818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása