Alice's Wedding World

Last minute esküvői újdonságok – Ezt a tíz ötletet még akkor sincs késő megvalósítani, ha idén házasodsz!

2019. július 04. - AliceEC

Néhány hét, esetleg hónap választ el a boldogító igentől? Ha a helyszín már meg van, és szép lassan körvonalazódnak a dekorációs elemek is a lelki szemeid előtt, de úgy érzed, mégis kellene valami kis extra, amitől még különlegesebb lesz ez a nap, válassz ezekből a különleges ötletekből!

 

Eskető pavilon

ec_km-037.pngFotó: Erdősi Tibor Fotográfus/FLEURT

 

Amióta a polgári szertartások kikerültek az anyakönyvi hivatalok falai közül, egyre nagyobb keletje van a díszes esketőhelyeknek. S bár egy szertartásvezető csak jelképes házasságokat köthet (a hivatali ügyintézést így sem ússzátok meg), a pillanat akkor is varázslatos, ami megérdemli a méltó körítést. Egy ilyen hófehér eskető pavilon ráadásul az esküvői fényképeken is jól mutat.

Kalligrafikus köszöntőtábla

kalligrafikus.jpgFotó: Pinterest

 

Ma már szinte elképzelhetetlen egy esküvő köszöntőtábla nélkül, ami egyszerre látványos dekoráció és kedves gesztus a vendégek felé. Ha igazán stílusos akarsz lenni, válassz rusztikus hatású, kalligrafikus fa táblát, amit kedvedre dekorálhatsz virágokkal és zöldekkel!

Oldtimer bevonuló

ec_km-020.pngFotó: Erdősi Tibor Fotográfus/Weddingcar

 

Esküvőből –jó esetben- csak egy van az ember életében. Éppen ezért legyen a megérkezésed vagy távozásod a vőlegényeddel is épp olyan egyedi, mint ti magatok! Egy Rolls Royce oldtimerrel leejthetitek a vendégek állát.

Egyedi menyasszony dzseki

eskuvo-classic-koszoruslany-dilemma-kerdesek-valszok-igy-valassz-koszoruslanyt-eskuvoszervezo-brides-babes-kontos-farmer-dzseki-03.jpgFotó: Wifey Denim

 

Egy esküvőnek már az előkészületei is izgalmasak. Viselj a lánybúcsún vagy a nagy nap reggelén egyedi, feliratos farmer kabátot, ami rendkívül kényelmes és ízléses! Sőt koszorúslány felkérő ajándékként sem utolsó egy „Bridesbabe” feliratú darab.

Színes füstbomba

smoke_bomb.jpgFotó: Pinterest

 

Kreatív esküvői fotók jolly jokere egy színes füstbomba. Feszélyezetten érzitek magatokat a kamera előtt, nem igazán tudjátok, mely pózok az előnyösek számotokra? Tereljétek el a figyelmet gyakorlatlanságotokról egy pár színes kézi füstbombával!

Koktélszoknya

_k003714.pngFotó: Köő Adrien/TReFF Dáma Koktélszoknya

 

Miért hordanák a pincérek egyesével a pohár pezsgőket, amikor saját mobilbárod is lehet? Egy ilyen koktélszoknya teljesen új szintre emeli a pezsgőfogyasztás ünnepi kultúráját. A látványos és egyben funkcionális szolgáltatás, karneváli hangulatával egyenesen a látványcatering világába repít.

Mennyezetről lelógó virágok

e4d667dc9d111656972d9cbbe8e6666b--indoor-wedding-ideas-wedding-ceremony-decorations-indoor.jpgFotó: Pinterest

 

Virágok az oltárnál, az asztalokon és a menyasszony kezében? Ebben már nincs semmi meglepő. Na de, ha a feje tetejére állítod a virágokat, máris olyan hatást érhetsz el, mintha egy illatos, zuhogó virág esőben sétálnál.

Viaszpecsét a papírdekoráción

73df584bfe8aef601807b60142605241.jpgFotó: Pinterest

 

Egy kis múltidéző romantika a jelenben. A viaszpecsét visszatért és garantálja, hogy az esküvői meghívóid és papírdekorációid sokkal szebbek lesznek, mint nélküle.

Vállfa a menyasszonyi ruhádnak

eskuvo-classic-eskuvoi-ujdonsagok-eskuvoi-vallfa-menyasszonyi-vallfa-menyasszonystylist-01.jpgFotó: Körmendy-Szomoru Kata

 

Menyasszonyi ruhát nem minden nap visel az ember, miért bánnál vele hanyagul? A ruhazsák helyett tárold egy szép vállfára akasztva, mert így megkímélheted a gyűrődéstől, ráadásul állandóan gyönyörködhetsz benne. Javaslom, hogy a nagy napon, a készülődés ideje alatt, örökítse meg ezt a részletet is az esküvői fotós!

Vicces fotósarok

selfie_sarok.jpgFotó: Pinterest

 

Polaroid fényképező, mókás kiegészítők és egy csipet retro hangulat = instant szórakozás, amit ti is és a vendégek is imádni fognak. Az azonnal elkészülő fotókat beragaszthatjátok a vendégkönyvbe, de akár a vendégek is hazavihetik emlékbe.

 

Te melyiket próbálod ki a nagy napodon?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3214926070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása