Alice's Wedding World

Legény és lánybúcsú a maximumon – Így reagáld le a különböző helyzeteket

2019. május 23. - AliceEC

A nagy nap közeledtével elérkezett az idő, hogy kiengedd a fáradt gőzt, és búcsút ints a lányságodnak vagy épp legénységednek. Még mielőtt fejest ugranál az éjszakába, no meg az alkoholmámorba, nem árt, ha bizonyos forgatókönyveket számításba veszel, hogy ne érjen meglepetés…

 

Girls night out overloaded – Váratlan szituációk a lánybúcsún

A legutolsó „szingli” bulit a csajokkal hasonló várakozás előzi meg, mint magát az esküvőt. Jöhetnek az üveg pezsgők, a régi sztorik, és akár még egy chippendale fiú is, de csak módjával!

1498030076_selena-gomez-birthday-party.gif

Szituáció 1: A barátnőid úgy gondolták, hogy a legklasszikusabb lánybúcsús feladatok mellett rád férne, ha szabadjára engednéd a pajzán oldalad, ezért bevettek a programba pár erotikus játékot is, amihez neked egyébként semmi kedved.

A rossz reakció: Megsértődsz a világra, és teljesen kivonod magad az este hátralevő részéből. Mint egy durcás kisgyerek, akinek nem jutott cukorka,- ülsz a sarokban és zsörtölődsz azon, hogy mennyire félreismertek téged a barátaid.

A helyes reakció: Lazán nevetsz egyet, majd udvariasan közlöd, hogy te ugyan nem vállalod ezt a feladatot, de szívesen átpasszolod egy szingli, bevállalós barátnődnek, had legyen neki is egy felejthetetlen lánybúcsús élménye.

 giphy_1_2.gif

Szituáció 2: A legjobb barátnőd már többször megnézte a pohár alját, mint egy átlagos nő a Bridget Jones első részét, és ez kezd kihatni a beszédstílusára, a mozgás koordinációjára és a pocakos, zsíros hajú, pornóbajszos férfiakat is Chris Hemsworth-nek látja.

A rossz reakció: Masszívan elkezdesz rágyúrni az anyaságra: nekiállsz kiabálni, majd ráparancsolsz, hogy mostantól csak vizet ihat, vagy rosszabb esetben bevágod az első taxiba és hazazavarod.

tenor_4.gif

A helyes reakció: Ne legyünk álszentek, mindenki volt már részeg, még az is, aki azt mondja, hogy nem. Tartsatok 1-2 órányi szünetet a koktélok között, egyetek valamit, ami gyorsan felszívja az alkoholt, és sétáljatok egyet a friss levegőn, hidd el mindenkinek jót fog tenni!

 giphy_5.gif

Szituáció 3: A csajok beszerveztek neked egy chippendale fiút, aki a visszafogottság minden szikráját mellőzve, élete show-ját lejti neked.

A rossz reakció: Ebben az esetben két helytelen döntést is hozhatsz. Buligyilkos leszel, ha teljesen kétségbeesetten takargatod a szemed és azért imádkozol, hogy bárcsak fölfelé öltözne, ne lefelé. Vagy ami még rosszabb, teljesen elfeledkezve magadról és a vőlegényedről átlépsz egy bizonyos határon.

body-is-ready.gif

A helyes reakció: Találd meg az arany középutat, maradj a mindent a szemnek, semmit a kéznek alapelvnél, ha pedig úgy érzed, a srác tényleg túltolja, cserélj helyet az egyik szingli barátnőddel.

 

Bachelor party in progress – Váratlan szituációk a legénybúcsún

Körmüket otthon tövig rágó menyasszonyok, az éjszakába meginduló alkoholfelhőbe burkolt férfi sereg. Bizony, ez már egy hamisítatlan legénybúcsú!

giphy_3_1.gif

Szituáció 1: Minden férfi álma, (és egyben rémálma) az, ha a srácok sztriptíztáncosnőt hívnak a legénybúcsúba. Mielőtt végleg bekötnék a fejed csak csábító lenne megnézni egy táncot egy szakértőtől, de mennyire nem csábító a gondolat ezt otthon is elmesélni. Ugye?!

A rossz reakció: Egy ilyen helyzetben, akárcsak a menyasszony a chippendale fiúval, úgy te is két rossz döntést hozhatsz. Ha visszakozol, azzal örökre megalapozod magadnak a papucs státuszt a társaságon belül, ha viszont mindent megtapogatsz, mint kisgyerek a szupermarketben, azzal lehet, hogy a menyasszonyodnál vágod el magad egy életre.

lazypointlessborer-size_restricted.gif

A helyes reakció: Lazulj el és vedd poénra az egészet. Használd az empatikus készségeid, és ne csinálj semmi olyat, ami fordított helyzetben neked is rosszul esne!

 

 tumblr_ornpioixtj1tlmx1vo1_1280.gif

Szituáció 2: Szilva, málna, alma, bodza… (És most nem női neveket sorolok!) Az este folyamán szépen sorban érkeznek a delikvensek, és gondoskodnak a még jobb hangulatról.

A rossz reakció: Ha olyan gyorsan fogynak, mint ahogy érkeznek, ne csodálkozz, ha nyolckor indultál otthonról, de kilenckor már ismét a szobád melegét érzed.

A helyes reakció: A jó válasz a mértéktartás. Fogyasszatok közben alkoholmentes italokat is és mindig legyen sörkorcsolya az asztalon, így a jó hangulat és ti is kitartotok reggelig.

 giphy_4_1.gif

Szituáció 3: Mivel a nők hajlamosabbak túlizgulni bizonyos dolgokat, ne lepődj meg, ha egyszer kétszer (hússzor) megcsörren a mobilod, érkezik egy pár Facebook üzenet, néhány sms, egy-két videóhívás, egy galamb a lábára kötözött borítékkal, vagy füstjelek szállnak az alkonyi félhomályban.

A rossz reakció: Kiakadsz, hogy miért nem hagy nyugodtan bulizni a menyasszonyod. Előveszed a régi féltékenykedős sztorikat és megkezdődik a végeláthatatlan sárdobálás, megtűzdelve néhány „bezzeg a Petit nem keresi az asszony” gondolattal.

A helyes reakció: Egy apró üzenet: „Minden oké, holnap találkozunk!”

 

Szerinted mi a legkínosabb szitu, ami előfordulhat egy legény vagy lánybúcsún?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2114851958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.05.24. 10:49:57

Az igazi megoldás: nem részt venni ilyen liberális álünnepségeken.

2019.05.24. 11:13:31

Értékelhetetlen iromány, végig se tudtam olvasni, gondolom poénos valaminek volt szánva, nem jött be.

@MAXVAL bircaman közíró: ne meg egy igazi telivér kretén vagy, hogy még erről is csak AZ jut eszedbe.

Girhes 2019.05.24. 12:03:30

@Eugene Horse: birka még dugás közben is a pártra gondol. Már ha dug egyáltalán.

gorgo 2019.05.24. 12:15:59

Erre egy orvosság van: előre letisztázni a szabályokat.
Semmi über gáz játék, picsáskodás, baszakodás a petrezselyemmel.
Semmi olyasmi, amitől még résztvevőként is szégyellem magam és elásnám magam inkább a fenébe.
Iszunk, jól érezzük magunkat, a többi szart meg el lehet felejteni.
A legsokkolóbb, hogy a "picsáskodó" übergáz feladatokat faszik is csinálják....

gorgo 2019.05.24. 12:16:59

***megjegyzés az előzőhöz:
"Öreg" vagyok már ahhoz, hogy jó pofát vágjak ahhoz, ami nem tetzsik és kellemetlen

2019.05.24. 12:28:10

meg kell hívni a leendő anyóst a leánybúcsúra oszt jónapot

Jarics 2019.05.24. 14:27:54

Ha már részeg vagy, azaz az alkohol bekerült a véráramba, semmilyen étel nem szívja fel.
Normális barátok/barátnők és nincs kínos meglepetés.

2019.05.24. 15:02:03

@Girhes: @Eugene Horse: inkább férfinak kinéző lények dugják őt

2019.05.24. 15:06:49

@MAXVAL bircaman közíró:
Ennek mi köze a liberálisokhoz? Magukat meglehetősen konzervatívnak vagy illiberálisnak vallók talán nem művelnek ilyesmit?

2019.05.24. 15:08:09

@Kate Kupon:
Hát ha az a cél, hogy mégse legyen esküvő...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.05.24. 15:46:48

@Zabalint:

Ha nem liberális ember tesz ilyet, akkor se eszmei alapon teszi, hanem kisiklásként,

ételizésítő 2019.05.24. 19:44:02

Írástudatlan hülye vagy, de észt akarsz osztani.

Rossz reakció: blogot kezdesz írni, és kiderül, hogy egy analfabéta segg vagy.
Jó reakció: kijárod az általános iskolát végre, és megtanulsz írni.

ételizésítő 2019.05.24. 19:45:24

@Girhes:
Őt dugják a szófiai bolondokházában az ápolók. Seggbe.
Egy seggbekúrás = 10 perc internet. Számoljátok ki, mennyiszer dughatják seggbe, amennyit a neten lóg.
süti beállítások módosítása