Alice's Wedding World

Ezt viseljük majd ősszel és tavasszal: Ilyen volt a tavaszi Budapest Central European Fashion Week

2019. április 01. - AliceEC

Március 29-31. között ismét minden divatrajongó szempár a Várkert Bazárra és a Budapest Central European Fashion Week-re szegeződött, ahol kiváló hazai és közép-európai divattervezők vonultatták fel legújabb 2019/20 őszi-téli kollekcióikat. A háromnapos rendezvényt exkluzív mellékesemények, pop-up store-ok és valódi sztárdömping kísérte…

 

A Magyar Divat & Design Ügynökség szervezésében március 29-31. között került megrendezésre a Budapest Central European Fashion Week. A három nap alatt közel 40 hazai és nemzetközi tervező mutatta be 2019/20 őszi-téli kollekcióját a divatszakma, valamint a nagyközönség számára a Várkert Bazárban

eskuvo-classic-budapest-central-european-fashion-week-blog-1.jpg

Mivel ez volt életem első fashion show-ja, ahová meghívást kaptam, már napokkal előtte valamilyen megmagyarázhatatlan izgatottság lett úrrá rajtam. S bár gondosan megterveztem, mit fogok viselni, sőt még partnerem is akadt, aki elkísért, mégsem tudtam félretenni ezt az izgalmat. Ennek oka (s most biztosan lesz, aki kinevet), hogy bárhová is megyek tartok tőle, hogy nem engednek be a bejáraton. Brit kutatók biztos erre is tudják a megfelelő diagnózist vagy gyógymódot, de legyen szó egy új étterem meglátogatásáról, egy kiállításról, színházról vagy szórakozóhelyről, én azon idegesítem magam, hogy beengednek-e egyáltalán.

eskuvo-classic-budapest-central-european-fashion-week-blog-4.jpg

Így utólag visszagondolva nem is értem, miért csináltam ebből akkora ügyet, hiszen a helyszínen néhány másodperc se kellett hozzá, máris ott pihentek a csuklómon a fashion show-k megtekintésére jogosító karszalagok. A Várkert Bazárba lépve egy lila reflektorokkal megvilágított Audi fogadott (meg mindenki mást is), szemközt a BCEFW feliratokkal ellátott paraván előtt már javában fotózkodtak a sztárok, előkelőségek és a divat szerelmesei, jobbra a pezsgőspoharak koccanásaitól hangos büfé, balra pedig a VIP szekció tárult a szemek elé. A három nap alatt itt megfordult többek között Lakatos Márk, Tóth Gabi, Dobó Ági, Tomán Szabina, Iszak Eszti, Csősz Boglárka, Vasvári Vivien, Kárpáti Rebeka, Sydney van den Bosch, Till Attila, Tolvai Renáta, Pásztor Anna, Zséda, Dragos Karin, és még sokan mások. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Have a look at the amazing #frontrow pictures taken on the #firstday of #bcefw19 #aw1920 shows.

BCEFW (@bcefw) által megosztott bejegyzés,

 

 Na de lássuk a lényeget, a 2019/20-as őszi-téli divatot! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Official video from the #firstday of #bcefw #aw1920. Enjoy ;) #budapestfashionweek2019 #bcefw2019 #budapestlife #fashionista #fashionworld #budapestfashion #centraleuropeanfashion

BCEFW (@bcefw) által megosztott bejegyzés,

 

 Pöttyök minden mennyiségben

A kockák már kétségtelenül meghódították a divatvilágot, de a pöttyöknek több nekifutásra is szükségük volt ahhoz, hogy végre a csúcsra törjenek. A Sentiments Couture tervezőnője Joó Beatrix a ruhákat, blúzokat, szoknyákat, kalapokat, táskákat, cipőket, sőt még a zoknikat is mikro és makro pöttyök, illetve állatminták keveredéséből álmodta a kifutóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@sentiments.official #aw1920 show at #bcefw19 #budapestfashionweek

BCEFW (@bcefw) által megosztott bejegyzés,

 

 Minden, ami barna

Akárcsak a pöttyökkel, úgy a homok, teve, és kávébarna árnyalatokkal sem lőhetsz mellé a hétköznapokban vagy vendégként az olyan jeles eseményeken, mint egy esküvő. A barna ezer tónusa pompázott a Nanushka, az Áeron és a Laformela bemutatóján.

eskuvo-classic-budapest-central-european-fashion-week-blog-7.jpg(Nanushka)
eskuvo-classic-budapest-central-european-fashion-week-blog-8.jpg(Nanushka)

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@laformela traveller woman #bcefw #bcefwaw1920 #fashionweek #budapest #budapestfashion #laformela #beigelook

BCEFW (@bcefw) által megosztott bejegyzés,

 

Finom pasztellek

A finom pasztellek közül nem csak a barna jutott főszerephez a BCEFW-n, hanem a meleg sárgák, levendulák, narancsok, halvány kékek és rózsaszínek is ott pompáztak a Sándor Szandra (Nanushka) és Áron Eszter tervezte Áeron overálokon, ruhákon, szoknyákon és kabátkákon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@aeronstudio feminine style from the #bcefw #aw1920 catwalk #fashionshow #fashionweek #budapestfashionweek2019 #bcefw2019 #aeron

BCEFW (@bcefw) által megosztott bejegyzés,

  

eskuvo-classic-budapest-central-european-fashion-week-blog-9.jpg

(Nanushka)

Egy kis vadság

Abodi Dóra szülőföldje, Erdély mitikus vadságát csempészte az ABODI őszi/téli kollekciójába. A tetőtől-talpig feketébe öltözött modellek kézzel pliszírozott szoknyákban, vad bőr nadrágokban, bankárcsíkos nadrágkosztümökben kalauzoltak el mindenkit egy darkos, gótikus világba. A ruhák sötétségét helyenként arany részletek, fémszálak, és a vörös tüzes árnyalata törte meg. A sötét színek a Celeni és a Nubu show-ját is meghatározták, de már egy monokrómabb, minimalistább stílust képviselve.

Sportos elegancia

Az Elysian márka bemutatóját Kis Alexandra, a ritmikus gimnasztika egyik legnagyobb hazai reménysége nyitotta. Szalagtánca tökéletes szimbóluma volt a Bódis Boglárka által tervezett franciásan könnyed, rendkívül nőies darabok sporttal való ötvözésének.

 

 

Virágok keveredése

A hűvös évszakban sem maradunk virágok nélkül. Tomcsányi Dóra bemutatóján a mélyebb tónusú printek mellett a romantikus, pasztelles motívumok is felvonultak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Romantic florals @tomcsanyi_budapest #bcefw #bcefw1920 #budapestfashion #fashionweek #tomcsanyi #floraltrend

BCEFW (@bcefw) által megosztott bejegyzés,

 

 Neked melyik lesz a kedvenc őszi/téli trended?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8714731077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása