Alice's Wedding World

Eljegyzés a karácsonyfa alatt – Ezt a 8 dolgot minden nő megteszi, miután az ujjára került a gyűrű

2018. december 20. - AliceEC

Eufórikus pillanatok sora követi egymást. Először is ott a könnyekig megható mozdulat, amikor a férfi fél térdre ereszkedik, majd ahogy a mondás tartja - a legjobb dolgok a legkisebb dobozokban érkeznek alapon, felpattintja a díszdoboz fedelét és felteszi a nagy kérdést: ,,Leszel a feleségem?”

 

… Valahogy így kezdődik minden. Miután a fojtogató sírástól elcsukló hangon elrebeged az igent és az ujjadra kerül a mesébe illő eljegyzési gyűrű, titkon (néha nem is annyira leplezve) egy kicsit minden nő mániákussá válik, a szó legpozitívabb értelmében. De lássuk, mik azok a fázisok, melyek nagy részén te is átesel majd, ha megkérik a kezed!

_ds_1544.jpgFotó: 2Lenses/Art Design Ajka
  1. Ez a te nagy pillanatod, amiből senki nem maradhat ki. Ahogy realizálod, mi történik, nyúlsz a fényképező után, hiszen ami nincs fent a Facebookon és Instagramon az a mai világban meg sem történt. Már csak az a kérdés, milyen pózban, milyen szögből, milyen megvilágításban kattanjon a gép. Áh, legyen inkább a létező összesből!giphy_1.gif2. Ha a kép már meg van, jöhet a kapcsolati státusz frissítése a közösségi felületeken. Innentől nincs is más dolgod, mint várni a lájkokat – és úgy két percenként csekkolni az értesítéseket.
    tenor_2.gif3. Az eljegyzési gyűrű viselése kezd egyre jobban kihatni a kézápolási szokásaidra. Többször fordulsz meg a manikűrösnél, mint eddig összesen és leszoktál arról a fránya körömrágásról is, ami már kislánykorod óta a rabságában tartott.giphy_2_1.gif4. A gratulációk megszállottjává válsz. Az eljegyzési gyűrűdet látta már az összes kollégád, a kedvenc bárod pultosa, a fodrász, a postás, a szomszédok, és persze azok a rosszindulatú emberek is, akik sosem hitték, hogy valaha férjhez mész.tenor.gif5. Pinterest, esküvői blogok és magazinok sokasága. Az alváson és a munkahelyeden eltöltött időn kívül nem létezik más számodra, csak ezek a kis inspirációs kincsesbányák.source.gif6. A folyadékbeviteled nagy részét mostanában a pezsgő teszi ki. Ki mondta, hogy rossz dolog népszerűnek lenni, igaz?!tenor_1.gif7. Öröm, boldogság, stressz, izgatottság, sírás? Ez az egész esküvőszervezés kész érzelmi hullámvasút!vlhd.gif8. ... De bárhogy is legyen, igyekszel mindennek a pozitív oldalát nézni: most végre lelkifurdalás nélkül vásárolgathatsz!

giphy_1_1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4814503432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása