Alice's Wedding World

Öt különleges ötlet, amitől a tiéd lesz 2019 legtrendibb esküvője

2018. december 13. - AliceEC

Esküvői trendek jönnek-mennek, s bár van, ami állandó, minden szezonban felbukkannak olyan új és izgalmas trendek, amiket szívesen látnánk viszont saját ceremóniánkon. A rengeteg irányzatból most ötöt kiválasztottam nektek, amiket könnyűszerrel megvalósíthattok 2019-es álomesküvőtökön.

 

Lufi minden mennyiségben

_seb_2073.jpgFotó: The Wedding Fox/PartyPoint

 

A léggömböknek van egyfajta bájuk, amik miatt nem csak a kicsik rajongását tudhatják magukénak. 2019-ben a virágok mellett jutnak kiemelkedő szerephez a dekorálás terén, s boldogságkapuként, különleges esketőhelyként, sőt akár csokorként is felbukkannak az esküvőkön. Ez az egyszerre látványos és játékos megoldás remekül működik elegáns helyszíneken, pajtaesküvőkön, és egyéb rusztikus stílusú menyegzőkön.

Édes köszönőajándékok

_sm_4369.jpgFotó: 2Lenses/Coco7
esc_3854.jpgFotó: Györfi Csaba/Delity Méz

 

Az egyik legapróbb, ám legtöbb fejtörést okozó dolog a köszönőajándékok megtervezése. Nehéz olyasmit ajándékozni a vendégeknek, ami jópofa, emlékezetes vagy legalább valamilyen módon hasznosítható. A szokás francia gyökeréig visszanyúlva, a bonbonniere mintájára ajándékozz édességet 2019-ben! A kézműves bonbonok díszdobozokban, a mézek pedig áttetsző dunsztos üvegben dekorációs elemként is megállják a helyüket.

Fátyol helyett

_k007671_1.jpgFotó: Köő Adrien/Tuli Virág
_k007873.jpgFotó: Köő Adrien/Milla Sonja Couture

 

A fátyol egy igazi klasszikus, ami sosem megy ki a divatból, de akadnak olyanok, akik kényelmi szempontból nemet mondanak rá a nagy napon. Nekik ajánlom figyelmükbe a decens, apró virágokkal díszített hajékszereket vagy a feltűnő rusztikus virágkoszorúkat, melyek egyetlen pillanat alatt modern csavart vagy bohém fűszert adnak a menyasszonyi ruhának.

Kalligráfia, a megunhatatlan kedvenc

esc_3734.jpgFotó: Györfi Csaba/Krétarajz és Táblaírás - Szalai Szilvia
_sm_4238.jpgFotó: 2Lenses/Táblaságom

 

A rusztikus esküvői stílus hozadékaként a kalligráfia már jó néhány évvel ezelőtt belopta magát a házasulandók szívébe, s legnagyobb örömünkre, 2019-ben sem tágít. Bármilyen természetközeli ceremóniát feldob a díszes kézírás művészi,- fa táblára, plexilapra, ásványra, üvegre vagy papírra vetett formája. Használd bőkezűen!

Kreatív papírdekorációk

dsc_4010-4.jpgFotó: Mészáros Melinda/Blue Bird Design

 

Az már talán evidens, hogy az esküvők teljes papírdekorációja, beleértve a meghívókat, asztalszámokat, névjegy és menükártyákat – egy stílusban készül. 2019-ben tovább folytatja hódító útját a naturális irányzat, úgy mint a nyers barna papír, a kalligráfia, valamint a greenery ihlette jegyek, de mindez a geometrikus formáknak köszönhetően most nem a vad, buja énjét, hanem a letisztult, minimalista arcát mutatja meg.

Stílusos bútorok

_k007808.jpgFotó: Köő Adrien/Yess Event Hire

 

Az építkezés - akárcsak egy esküvői dekoráció kivitelezése esetében - mindig az alapoktól kezdődik. A közkedvelt fehér, fekete, és arany chiavari székek mellett 2019-ben feltűnnek az újhullámos réz ülőalkalmatosságok, melyek igazi design elemei lesznek a ceremóniáknak.

Neked melyik 2019-es esküvői trend a kedvenced?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr9314477510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tundergomboc fagyi 2018.12.31. 18:53:22

Sziasztok! Gondotatok már arra, milyen klassz egy meleg nyári esküvő fagyival? Több száz gombóc egy este alatt! Mi ezt csinaljuk, keressetek bátran

ugralovár esküvőre 2019.05.15. 11:14:01

Micsoda szuper ötletek! A lufik tényleg nagyon látványosak! Én még mondjuk ide sorolnám az esküvői ugrálóvárat, nagyon ütős képeket lehet vele készíteni és feldobja az esküvő hangulatát is. Nem a színes-csúszdás variációra gondolok, hanem erre a csodás fehér kastélyra aminek szuper exkluzív hangulata van! www.eskuvoiugralovar.net/
süti beállítások módosítása