Alice's Wedding World

A királylányostól a rockerig: Sztárok menyasszonyi ruhában, ahogy még nem láthattad őket

2018. szeptember 05. - AliceEC

A menyasszonyi ruhában a rockos vonal éppúgy lehet elegáns, mint egy bohém vagy hercegnős fazon. Ennek bizonyításaként egy csokorba gyűjtöttük a legkülönfélébb stílusban készült darabokat, amiket a hazai sztárok segítségével mutatunk be nektek.

 

A királylányos

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-weisz-fanni-hercegnos-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: Vamos Wedding Photography/ La Tulipe Blanche

 

A királylány gének már gyerekkorod óta benned vannak? Imádod a nőies, de ugyanakkor egyfajta kislányos bájt sugárzó ruhákat és nem riadsz vissza még egy korona viselésétől sem? A mindig bájos Weisz Fanni is rajong a hercegnős, habos-babos fazonokért, amik kiemelik törékeny vonásait. A hófehér és pasztell színskálán mozgó nagyszoknyás csipke és tüll darabok hosszú uszállyal, hercegnős díszítéssel válnak igazán fejedelmivé.

A glamour-os

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-tucsi-glam-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: Köő Adrien/ HALASZEVA Collection

 

Szereted a reflektorfényt és szívesen fürdőzöl a rád szegeződő szempárok elismerő pillantásában? Rafinált részletek és nagystílű kiegészítők illenek hozzád, hiszen a véredben van a Hollywoodi ragyogás, akárcsak Tücsinek. Az újabban vloggerként is tevékenykedő modell hamarosan oltár elé áll vőlegényével, Sofron Istvánnal, és mi leginkább egy aszimmetrikus menyasszonyi ruhában tudjuk őt elképzelni, mely a tüll és a szatén játékos találkozásából született, ötvözve a finom nőiességet és a glamour-os csillogást.

A bohó

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-viszkok-fruzsi-boho-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: Panamy Photo/ KLOÉ

 

Megjelenésedben mindig a természetességre és a visszafogottságra törekszel? Esküvődet is leginkább egy hangulatos levendulamezőn vagy virágos réten tudod elképzelni, szűk családi körben, meghitt pillanatokat átélve? A naturalizmus kiváló képviselője a hazai vlogger/blogger szféra vezető alakja, Viszkok Fruzsi, akinek mi elsősorban egy könnyed, egyszerű vonalvezetésű menyasszonyi ruhát választanánk, mely jelen esetben prémium minőségű csipkék gazdag felhasználásával kapott szembetűnő, bohém fűszerezést.

A vagány

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-toth-gabi-rock-02.png

Fotó: Kasza Tibi/ Makány Márta

 

Belevaló, szemtelenül laza, a társaság mozgatórugója, aki nem fél szembemenni az elvárásokkal és a tradíciókkal? Ha magadra ismertél, akkor minden bizonnyal azonosulni tudsz a vagány énekesnő, Tóth Gabi menyasszonyi stílusával. A személyiséged részeként kialakított öltözködésbeli stílusjegyeidet az esküvőn sem kell magad mögött hagynod, így nyugodtan hangsúlyozhatod a nagy napodon is rebellis éned. A csipke és az organza kiváló kontrasztja során az egyébként romantikus anyagok rendkívül dögössé és extravagánssá válnak. Sőt egy kis feketével még egyedibb lesz az összhatás!

A modern

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-horvath-eva-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: Tyukodi László/ Csikós Anikó

 

Letisztult, kifinomult és nőies vonalak jellemeznek? Esküvőd során se hajszold a feltűnést! A részletek legyenek visszafogottak, a színek a fehér, kék és fémes árnyalatok romantikus ölelésében merüljenek ki a modern és minimalista összhatás érdekében! Horváth Éva stílusát a hétköznapokban is a tiszta elegancia és a feminin megjelenés jellemzi, így nagy napján egy rendkívül divatos, overskirttel kivitelezett overállban tudjuk őt elképzelni, ami a különleges ízlésű arák egyik kedvenc választása lesz 2019-ben is.

A klasszikus

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-viczian-viktoria-klasszikus-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: Dupla Expo/ Tres Chich Bridalwear

 

Esküvődet a könnyed elegancia és tradíciók bűvkörében képzeled? Habár a 2017-es év Miss Earth Hungary díját elnyert Viczián Viktória még távol áll a házasságtól, egy klasszikus darabra biztosan nem tudna nemet mondani. A gyöngyhímzések, lágy csipkék és organzák A-vonalú, nagyszoknyás és ejtett vállú szabásvonallal kelnek életre viselőjén.

A vintage

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-stohl-luca-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: Veronika Horváth Photography/ BALINTSARA BRIDALWEAR

 

Kicsit bohém, különc stílus jellemez és vonzódsz a régebbi korok designjához? A vintage stílus mára egy olyan ikonná nőtte ki magát, mely nem csak lakberendezőket és esküvőszervezőket, hanem menyasszonyi ruhatervezőket is megihlet. Stohl Luca tudatosan kerüli a magánéletét érintő feltűnést, de ha egyszer oltár elé áll, mi biztosak vagyunk benne, hogy egy csipkében gazdag vintage fazonra esne a választása.

Az alternatív

menyasszonyi-ruha-stilushoz-eskuvo-classic-koller-virag-baratok-kozt-alternativ-menyasszonyi-ruha.jpg

Fotó: David Kis Photography/ KE Fashion

 

Elrugaszkodnál a hagyományoktól, de egy kicsit mégis maradnál a konzervatív irányzatok mellett? Ez esetben a színes menyasszonyi ruhákat ajánljuk figyelmedbe. Koller Virágot egész kislányként ismerte meg a nagyközönség, és bár még mindig szemtelenül fiatal, nőiességét már szívesen hangsúlyozza. Ezt a kettősséget menyasszonyi ruháján csipkével, díszített tüllel, és egy különc színválasztással szimbolizáltuk.

Hozzád melyik stílus áll a legközelebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr9414223433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása