Alice's Wedding World

Meghan Markle elképzelt esküvője: vajon milyen menyasszonyi ruhát fog viselni a nagy napon?

2017. november 06. - Alices Wedding World

Újabb királyi esküvő a láthatáron! A hírek szerint Meghan Markle és Harry Herceg esküvőjére akár már 2018 első felében is sor kerülhet, de amíg tűkön ülve várjuk a pillanatot, találgassunk egy kicsit a menyasszonyi ruhát illetően!

 

A királyi esküvőkkel szemben mindig nagyok az elvárások. Emlékezzünk csak vissza Kate Middleton vagy Pippa Middleton nagy napjára, amikor egy egész világ kíváncsian leste, hogy milyen lesz a ceremónia, kik lesznek a vendéglistán, mekkora lesz a fényűzés, és persze milyen ruhát fog viselni a menyasszony.

prince-harry-courts-meghan-markle.jpg

Ezek a kérdések már most felmerülnek Harry Herceg és Meghan Markle esküvőjével kapcsolatban, pedig a pár még nem tűzött ki konkrét dátumot. Az viszont biztos, hogy a nemrég eljegyzett Meghan fantasztikusan mutat hófehérben, ugyanis a színésznő a Briliáns elmék című sorozat hetedik évadjának fináléjában kimondja a boldogító igent sorozatbeli partnerének. Az időzítés pedig akarva sem lehetne jobb. A királyi pár rajongói ezen felbuzdulva máris megkezdték a találgatásokat, hogy vajon milyen lesz Meghan ruhája a saját nagy napján.

Csatlakozva hozzájuk én is elképzeltem 5+1 menyasszonyi ruhát angol tervezőktől Meghan Markle számára!

Diana után szabadon

ian-stuart-diana.jpg

Tervező: Ian Stuart

Harry Herceg mindössze 12 éves volt, amikor egy tragikus autóbalesetben elvesztette édesanyját, Diana hercegnét. Harry sokáig nem tudta túltenni magát a veszteségen, ezért teljesen biztos, hogy megviseli, hogy szeretett édesanyja nem lehet majd ott az esküvőjén. A soha meg nem ismert anyós és a vőlegény tiszteletére Meghan dönthet úgy, hogy egy hasonló ruhát választ, mint amilyet Diana is viselt egykori esküvőjén. A hercegné uszályos ruháját egy szinte ismeretlen tervezőpáros álmodta meg puffos ujjakkal, krémszínű selyemtaftból és antik csipkéből, amit több ezer igazgyöngy, flitter és fodor díszített.

Klasszikus csipke

melissa-sassi-holford-csipkes.jpg

Tervező: Sassi Holford

Anno Kate Middleton Alexander McQueen ruhája, és idén Pippa Middleton Giles Deacon ruhája is csipkében bővelkedett. Egyáltalán nem lepődnék meg rajta, ha Meghan is beállna a hercegnék sorába a ruhaválasztást illetően. Ez a klasszikus és elegáns anyag kétségtelenül méltó egy királyi esküvőhöz!

Modern minimalista

eliza-jane-howell-modern.jpg

Tervező: Eliza Jane Howell

A Middleton lányokkal ellentétben Meghan egy kicsit lazább, és színésznőként bevállalósabb is. El tudom képzelni azt is, hogy szakít a hagyományokkal a menyasszonyi ruhát illetően és egy teljesen letisztult, minimalista darabot választ empire vagy A-vonalú szabással.

Alakkövető sellő

lusan-mandongus-alakkoveto-sello.jpg

Tervező: Lusan Mandongus

Meghan rengeteget sportol és kifogástalan alakjára méltán lehet büszke. Ha úgy dönt, hogy a nagy napon is szeretné ezt hangsúlyozni, lehet, hogy egy csipkével, kristályokkal és gyöngyökkel díszített alakkövető sellőfazonú ruhát választ.

Hosszú uszály és fátyol

 ronald-joyce-uszalyos-fatylas.jpg

Terveztő: Ronald Joyce

A királynék abszolút kedvencei a hosszú uszályok és fátylak. Szemezgethetünk évtizedekkel visszamenőleg a fejedelmi esküvők között, nehezen találnánk olyat, aki ne élt volna ezekkel az előkelő, klasszikus és elegáns kiegészítőkkel.

Trendkövető overskirt

annabel-2-stephanie-allin-bellissimo-collection-overskirt.jpg

Tervező: Stephanie Allin

Meghan igazi 21. századi lány. Imádja a divatot, mindig minden alkalomhoz megtalálja a tökéletes darabot, nem riad vissza egy mélyebb kivágástól vagy spagetti pánttól (ez a hercegnék körében nem túl szokványos, így lehet, hogy a színésznő is konzervatívabb stílusra vált az esküvő után). A szezon egyik legnagyobb trendje az overskirt, ami olyan illúziót kelt, mintha az ara két ruhát is viselne, így elképzelhető, hogy Meghan is áldozni fog a menyasszonyi trendek oltárán, és bevállal egy ilyen mutatós fazont.

Szerinted milyen ruhában áll majd az oltárhoz Meghan Markle?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr6313195754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása