Alice's Wedding World

Mesébe illő esküvőt szeretnél? Válassz Magyarország legszebb kastélyai közül!

2017. április 04. - Alices Wedding World

Az esküvőről és természetesen a házaspárról is sokat árulkodik a ceremónia helyszínének kiválasztása. Szerencsére nem feltétlenül kell külföldre mennünk ahhoz, hogy mesés környezetben tarthassuk meg életünk Nagy napját, sőt a számos lehetőség miatt a döntés igencsak nehéz. Elhoztam 4 kastélyt, amivel garantáltan senki sem lőhet mellé!

Sokunk már kislányként az esküvőjéről álmodozik, így amikor felnövünk, lélekben mégiscsak meg nem született hercegnők maradunk. Ez sokszor kivetül az esküvőre is, hiszen sok menyasszony szeretne pompás helyszínen, daliás herceghez, tökéletes ruhában férjhez menni. Számukra és persze az antihercegnőknek is tökéletes választás lehet Magyarország legszebb kastélyai, melyek bármilyen stílusra berendezhetők.

1.Szent András Kastély

Budapesttől csupán egy órányira, a Tolna megyei Bölcskén található klasszicista kastélyról beszélünk Hölgyeim és Uraim, melyhez csak az igazán romantikus, elegáns esküvők passzolnak. A szerelmesek festői környezetben tölthetik el életük Nagy napját, melyhez adott az angolpark, halastó, de még a kápolna is. 10-100 fős esküvőre alkalmas a helyszín, így akik meghitt, családias ceremóniát terveztek, azoknak itt a helyük! Képzeljétek, Caramel is itt házasodott össze kedvesével, sőt az EC is itt fotózott egy másik énekest, Boggiet!

romantikus-vintage-eskuvo-boggie.jpg

romantikus-vintage-eskuvo-boggie02.jpg

romantikus-vintage-eskuvo-boggie03.jpg

2. Podmaniczky Rendezvénykastély

Budapest Pesti utcájában található kastély 350 fős konferencia teremmel és 150 fős díszteremmel kápráztatja el a nagy esküvőkre vágyókat. A gondozott kert és a nagy pázsitfelületek tökéletesek lehetnek kültéri ceremóniákra és az esküvői fotózásra is. Ez a helyszín ideális mind a polgári szertartásra, mind az esküvői vendégfogadásra. Helyben elkészített, modern vagy klasszikus menüsorokat kínálnak, illetőleg lehetőség nyílik a körasztalos vagy összetolt asztalos ültetésre, büféasztalos tálalásra is. Egy nőies menyasszony, mint amilyen Nádai Anikó is, minden álma teljesülhet itt!

almaimat-elem01.jpg

almaimat-elem02.jpg

almaimat-elem03.jpg

3. Festetics Palota

Egykori grófi palota a keszthelyi székhelyű Festetics Palota. Igazán exkluzív és felejthetetlen hátteret nyújt a palota tükörterme, mely intarziás parkettával, velencei tükrökkel és kristálycsillárokkal dobhatja fel az esküvő atmoszféráját. Ma múzeumként és rendezvényközpontként is működik, akár 200 fő befogadására is alkalmas, ha esküvőről van szó. A ceremóniát meg lehet tartani a parkban, mely szökőkutaktól, kerti tótól és az oroszlános kútépítménytől lesz igazán felejthetetlen, és a tükörteremben is. A lagzi számára a legideálisabb választás a bálterem lehet. Szőke hercegnők figyeljetek, egy szőke híresség is ezt választaná!

szoke-gyemant-iszak-eszter-02.jpg

szoke-gyemant-iszak-eszter-03.jpg

szoke-gyemant-iszak-eszter.jpg

4. Le Til Kúria

A Le Til Kúria Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében található, Biri településén, mely kivételt képez az előbb felsoroltakhoz képest, hiszen a nevéből is adódóan nem kastély. Én amolyan hipszter kastélynak nevezném. Több hektáros park, zöld lankák és klasszicista és hipszter jegyek jellemzik. Kisebb és nagyobb rendezvényekre is tökéletes, hiszen 100-120 főt is tud fogadni. A közeli Tokajból érkezik az isteni bor, és a közelben lévő étteremmel tökéletes összhangban áll. Egyedi képek találhatóak a falon, legjobb minőségű berendezés és hatalmas dekorációs tárgyak dobják fel a kúria hangulatát. Egy modern hercegnő bizonyára itt házasodna!

hipszter-romantika-02.jpg

hipszter-romantika-03.jpg

hipszter-romantika.jpg

Fotók Le Til Kúria: Bell Studio-Esther & Gabe
Fotók a többi kastélyban: Köő Adrien
Neked melyik kastély tetszik a legjobban? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr6412385731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mayerné Répási Adrienn 2017.04.05. 20:52:48

Figyelmükbe ajánlanám a Hajósi Barokk kastélyt is e célból:
hajosikastely.hu/
süti beállítások módosítása