Alice's Wedding World

Pippa Middleton és Debreczeni Zita elképzelt esküvője: vajon milyen ruhát fognak viselni a Nagy Napon?

2017 legnépszerűbb ceremóniái itthon és külföldön, ahogy én megálmodtam

2017. január 27. - Alices Wedding World

Az esküvők mindig vérpezsdítő hatással vannak rám, (meg úgy szerintem általában az emberek többségére), hallatán izgatott leszek, és végtelen számú kérdések jutnak eszembe velük kapcsolatban:

Hogy áll a pár a szervezéssel? Mikor és hol lesz megtartva? És milyen lesz a menyasszony ruhája?

Ami a külföldi és hazai viszonylatot illeti, az én véleményem az, hogy külföldön Pippa Middleton és James Matthews esküvője, míg itthon Debreczeni Zita és Gianni Annoni ceremóniája lesz a legnagyobb durranás 2017-ben. Természetesen ezzel lehet vitatkozni, egyéne válogatja, hogy kinek mi számít "nagy durranásnak", az viszont bizonyos, hogy mostanában az én fantáziámat ezek mozgatták meg a leginkább.

És hogy mi érdekel a leginkább? Naná, hogy a MENYASSZONYI RUHA! (szivecske) 

Nem is bírtam sokáig magammal, mindkét arának elképzeltem 4-4 ruhát, amit én a leginkább el tudnék képzelni a Nagy Napjukra. Kíváncsi vagyok, hogy a ti véleményetek mennyire egyezik az enyémmel, úgyhogy lássuk is, hogy ÉN, milyen menyasszonyi ruhát tudnék elképzelni Pippán és Zitán! Kezdjük Pippa ruhájával!

pippa.jpg

Fotó: Pippa Charlotte Middleton Facebook

Mindig meglepődöttséggel tölt el a gondolat, hogy mennyire szalad az idő. Ha jobban belegondolok, nem is olyan régen még Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén ámuldozott a világ. Az összes médium rajtuk "pihentette" a szemét, és alig várta, hogy a királyi pár minden lépéséről beszámolhasson, na meg persze imádta volna, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan Katalinék eltervezték. Most pedig tessék, újabb szenzáció ér utol lassan bennünket, hiszen Katalin hercegné húga, Pippa tavaly nyáron IGEN-t mondott udvarlójának, James Matthewsnak.

A gyönyörű Pippa és milliárdos vőlegénye idén május 20-án kötik össze életüket, nem is olyan messze Middletonék családi házától, Bucklebury-ben. Azóta megy a találgatás, vajon, mi hogyan lesz, mennyiben lesz hasonló vagy más, mint Katalin esküvője, na meg persze, nagyon fáj a fogunk Pippa esküvői ruhájára is. Íme, az én verzióim!

1. Királynői megjelenése nem csak a királynőnek

justin_alexander.jpg

 Fotó: Justin Alexander

2. Alakot hangsúlyozó darab

sophia_tolli.jpg

Fotó: Sophia Tolli

3. Áttetsző és csipke anyaggal díszített megoldás

cymbeline.jpg

Fotó: Cymbeline

 4. Izgalmas szín- és szoknyaválasztás

morilee.jpg

Fotó: Morilee

A modellből fotóssá vált híresség, Debreczeni Zita közösségi oldalán tudatta a nagyérdeművel az örvendetes hírt, miszerint olasz származású párja, Gianni megkérte a kezét. Az étteremtulajdonos két év párkapcsolat után lepte meg a nagy kérdéssel Zitát, melyet egy hatalmas drágakővel díszített eljegyzési gyűrű mellett tett fel tavaly novemberben. Óriási sztáresküvőnek ígérkezik, úgyhogy nézzük csak, milyen fazonú ruhákat tudnék elképviselni Zitán!

 debreczeni_zita.jpg

Fotó: Debreczeni Zita

 1. Csupa csipke és V- nyakkivágás

daalarna.jpg

Fotó: Daalarna

2. Sikkes és nem mindennapi opció

15350460_430421433748357_8434436133858376988_n.jpg

Fotó: HALASZEVA

3. Francia sikk és fedetlen vállak 

two_by_rosa_clara.jpg

Fotó: Eklektika Szalon

4. Egyszerű mégis sejtelmes sellőruha

16107505_1385235824854530_6457030860200811634_o.jpg

Fotó: Organza Esküvői Ruhaszalon

Ti milyen darabot tudnátok elképzelni Pippa Middletonnak és Debreczeni Zitának?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr312159723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása