A gyémántok hercegnéje: Meghan Markle ékszer gyűjteménye meghaladja az egy millió fontot!

2018. június 21. - AliceEC

Az év esküvője ugyan május 19-én lezajlott, a közérdeklődés azóta sem csillapodik Meghan Markle körül. Sussex hercegnéje impozáns Ginvenchy menyasszonyi ruhája után, most utánozhatatlan ékszer gyűjteményével tartja lázban a királyi család követőit…

,,A gyémánt a lányok egyik legjobb barátnője” – énekelte egykor Marilyn Monroe, és egy biztos, Meghan Markle ehhez szorgalmasan tartja magát a gyakorlatban is. Sussex hercegnéjének ékszerkollekcióját ugyanis egy közel 241.000£ értékű Cartier karkötő, 60.000£ gyémánt fülbevaló, és 450.000£-nyi tiara ékesíti, amihez még hozzájön a 140.000£-ot érő eljegyzési gyűrűje.

A színésznőből lett hercegné élete rendkívül irigylésre méltó, pláne, ha meglátod mesébe illő ékszergyűjteményét!

Eljegyzési gyűrű Diana gyémántjaival

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Harry 2017. november 27-én jegyezte el szerelmét, egy nem mindennapi jegygyűrűvel. A három gyémántkőből álló ékszert maga Harry herceg tervezte, és a Cleave&Company-val készíttette. A középső és egyben legnagyobb kő Botswana-ból származik, utalva ezzel a pár egyik legemlékezetesebb közös afrikai nyaralására.  S ha ez még önmagában nem lenne elég romantikus, Vilmoshoz hasonlóan Harry is gondoskodott róla, hogy Diana emléke előtt tisztelegjen a gyűrűvel. A két kisebb kő tudniillik az egykori hercegné gyűjteményéből származik. Harry egy interjújában úgy nyilatkozott, hogy ezek a kövek biztosítják, hogy ő is velük van ezen az őrült utazáson…

A fülbevaló, ami Kanadát idézi

 

 

Meghan tetemes fülbevaló gyűjteményének darabjait egy nap is kevés lenne részletesen bemutatni, így kiragadtuk azt az egyet, amire titkon minden nő áhítozik. A megközelítőleg 60.000£-ot kóstáló kollekció egyik legmegbecsültebb darabja a Snowstorm névre keresztelt gyémánt fülbevaló, melynek értéke forintra átszámítva meghaladja a 2,5 milliót. A hercegné néhány nappal az esküvője előtt viselte kedvenc kanadai márkájának, a Birksnek fülbevalóját, mely a kanadai telek jeges szépsége által ihletettek.

Karkötő az esküvő napjáról

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Givenchy menyasszonyi ruhájának fényében a Cartier karkötője majdnem észrevétlen maradt. A 17 mm fehér aranyból készült, több mint 100 gyémántot tartalmazó ékszert úgy tervezték, hogy lélegzetelállító sugárzást és fényt hozzon létre. Egy biztos, a 87 millió forintos ékszer a napnál is szebben ragyogott a királyi esküvőn.

A tiara, ami örökre emlékezetes marad

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

Minden mesebeli hercegnőnek szüksége van az esküvőjén egy tiarára – és Meghan ezt sem aprózta el. A lenyűgöző, 11 bonyolult szakaszból, kerek és ovális gyémántok tucatjából, és egy virágos gyémánt brossból álló tiarát 1932-ben készítették Mária királyné (II. Erzsébet nagyanyja) számára, esküvője alkalmából. A tekintélyes diadém a királyné halála után maradt II. Erzsébetre, és egészen 1965-ig, Margaret hercegnő esküvőjéig nem is szerepelt a nyilvánosság előtt. David Marshall ékszer szakértő véleménye szerint a tiara elkészítése körülbelül 500 órányi munkát venne igénybe, értéke pedig meghaladja a 160 millió forintot.

Hat hazai menyasszonyi ruhatervező, akik elkészítik álmaid menyasszonyi ruháját!

Hozzám hasonlóan te is szorgalmasan járod az esküvői ruhaszalonokat, de sehol sem találod álmaid menyasszonyi ruháját? Akkor ideje neked is felkeresned egy profi ruhatervezőt, akinek nem okoz gondot egy egyedi kérés megvalósítása!

Sok menyasszony beleesik abba a hibába, hogy ha nem találja álmai ruháját egyik szalonban sem, akkor egyik kétségből a másikba esik, vagy egyszerűen csak lemond az álomruháról és valami kompromisszum-ruha mellett dönt. Aztán persze csak feszeng benne a Nagy Napon. Pedig a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk! Itthon is találni olyan szuper menyasszonyi ruhatervezőket, akik simán felveszik a versenyt a külföldi tervezőkkel. Körbejártam a várost, összegyűjtöttem a tapasztalataimat, és összeszedtem nektek ide azt a hat hazai menyasszonyi ruhatervezőt, akiket bátran ajánlok minden menyasszonynak!

KE Fashion – Az örök trendkövető

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-ke-fashion-02.jpg

Kovács Erika, a KE Fashion Designer alapítója és tervezője kiemelt fontosságúnak tartja a vevőivel történő személyes kapcsolat kialakítását. Az általad megálmodott menyasszonyi ruhák így ténylegesen a te személyiségeddel alkotnak egységes stílust, kiemelve szépségedet, és nőiességedet. A KE Fashion menyasszonyi ruhák jellemzője a minőségi anyaghasználat, a fáradhatatlan trendkövetés, és modern szabásvonalak. 

SPirit Clothes Design – Időtlenül elegáns

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-spirit-clothes-design-02.jpg

A SPirit Clothes Design a tervezéstől a kivitelezésig segít megvalósítani álmaid, már ami a menyasszonyi ruhát illeti. Az olasz, francia, és spanyol nemes csipkék, valamint a könnyed, nőies vonalvezetés a nemzetközi designer trendekkel találkozva alkot kifinomult végeredményt.

Myrdin –  Egyediség a maximumon

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-myrdin-01.jpg

Czinder Tímea hitvallása, hogy egy jó ruha olyan, mint a varázslat. Elbűvöl, elvarázsol, magával ragad. A tervezőnő Myrdin márkanév alatt készített menyasszonyi ruháiban a színek és formák összhangját szeretné megteremteni, a menyasszonyai testi, és lelki tulajdonságait szem előtt tartva. A Myrdin ruhák időtállóságát a könnyed selyem lebegése, a rengeteg kézi munka, és az egyediség hangsúlyozása adja.

Ildikó Stúdió – Királylányos varázs

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-ildiko-studio-02jpg.jpg

Králl Ildikó, az Ildikó Stúdió tervezőnője tudja, hogyan hozza ki menyasszonyaiból a bennük szunnyadó hercegnőt. Menyasszonyi ruhái precíz megmunkálással, tüllök, csipkék, gazdag díszítések egyesítéséből születnek az arák legnagyobb örömére.

Tarjáni Andrea – A kulcs az önkifejezés

eskuvo-classic-magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-2018-tarjani-andrea-02.jpg

Tarjáni Andrea kiemelt figyelmet fordít a menyasszonyok igényeire, stílusára és alkatára. Ruhái mindig olyan formában öltenek testet, ahogy azt a menyasszony megálmodja. Éppen ezért a hangsúly az önkifejezésen és a finom nőiességen van. Személyre szabott menyasszonyi ruhái haute couture minőségben, első osztályú olasz, francia, spanyol szövetekből készülnek.

HALASZEVA COLLECTION – A test hangsúlyozása

 magyar-menyasszonyi-ruha-tervezo-halasz-eva-collection-02.jpg

Halász Éva 2012 óta készíti a menyasszonyi ruhákat a HALASZEVA márkanév alatt. A kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át. A tervezőnő szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével. Ruhái az apró, finom ötletektől válnak egyedivé, viselője számára különlegessé. A kész kollekciók mellett, az egyedi tervezés során Halász Éva rajzokkal, ötletekkel segít a menyasszonyoknak a ruha közös megálmodásában.

Net-Gen: lánykérés a wc-ről kijövet – A világ leghíresebb youtebere, PewDiePie eljegyezte kedvesét, Marzia Bisognin-t

A fél világ tülkön ülve várta, hogy Harry, mint egy igazi angol herceg, elegánsan megkérje szerelme kezét, Meghan pedig szem lesütve rebegje rá az Igent, addig a youtuberek világában bármikor és bárhogy megtörténhet a lánykérés. Ha jártas vagy a youtuberek körében biztosan ismerősen cseng Felix Kjellberg és Marzia Bisognin neve. A tündérmesébe illő szerelem új fejezettel folytatódik, megtörtént a lánykérés a wc-ről kijövet…

Az Y-generáció tagjai közül szép számmal kerülnek ki influencerek, bloggerek, vloggerek, instagrammerek, vagy éppen youtuberek, akik a nem átlagos foglalkozásuk mellett a mindennapjaikat és ünnepeiket sem hagyományosan élik meg. Az utóbbiak csoportját erősíti Felix Kjellberg, ismertebb nevén PewDiePie és Marzia Bisognin is.

A 28 éves videojáték-kommentátor 2011-ben indította el saját Youtube csatornáját, ahol többnyire az egyes játékok reakciójára fókuszál enyhén pikírt stílusban. Felix jelen pillanatban 62 milliós követőtáborral rendelkezik, mellyel ő tudhatja magáénak a legtöbb feliratkozót a Youtube-on. Felix nem csak a világhírnevet, hanem a szerelmet is a csatornájának köszönheti. Karrierje kezdetén lett figyelmes videóira Daizo, Marzia Bisognin legjobb barátja, aki azonnal elküldte a vicces felvételeket a lánynak. Marzia azonban nem csak a videók stílusával, hanem annak készítőjével is szimpatizált, ezért e-mailben felvette vele a kapcsolatot, amit több levélváltás, majd Olaszországban egy személyes találkozó is követett. A hét évvel ezelőtti randevú olyan jól sikerült, hogy szerelmük azóta is töretlen, sőt nemrég Japánban sor került a lánykérésre is.

Felix proposed!! ❤️

Marzia Bisognin (@itsmarziapie) által megosztott bejegyzés,

 

A fiatal pár már hosszú évek óta él együtt Brightonban, de az utazás és a japán kultúra iránti szeretetük áprilisban egy egyhónapos körutazásra csábította őket Japánba. A harminc nap alatt körbejárták többek között Tokiót, Okinawat, Karuizawa-t, és Yokohama-t, ahol felejthetetlen kalandokban volt részük.

Yokohama Chinatown. ✨�

Marzia Bisognin (@itsmarziapie) által megosztott bejegyzés,

 

 

Az utazás remek időpontként szolgált a lánykéréshez. Mivel PewDiePie és szerelme az évek alatt világhírnévre tettek szert, nehéz volt titokban tartani a lánykérés szervezését. A gyűrűt (ami egyébként nagy lett Marzia ujjára) Felix például online rendelte, hogy a paparazzik ne szúrják ki, ahogy ékszerboltokban nézelődik. A fiú elmondása szerint a legnagyobb izgalmat még sem az okozta, hogy a gyűrű megérkezik-e az utazás ideje alatt, hanem, hogy Marzia vajon igent mond-e arra a bizonyos kérdésre. Végül a Japán körút utolsó napjainak egyikén, Hakone-ban, háttérben a Fuji-heggyel egy romantikus vacsorát költöttek el együtt, a fő téma pedig a felejthetetlen közös élmények mellett az emésztés és a kakilás volt. Valljuk be, ez a téma nem épp a legromantikusabbak egyike. Így volt ezzel Felix is, legfőképp mivel a tökéletesre tervezett vacsora a mellékhelységbe rohanással ért véget. Nem sokkal később a szobájuk teraszán viszont megtörtént a várva-várt lánykérés: Felix vette a bátorságot, térdre ereszkedett és feleségül kérte Marziát, amire a bloggerina természetesen igennel felelt.

��❣️��

PewDiePie (@pewdiepie) által megosztott bejegyzés,

 

Ha még többre vagy kíváncsi Marzia Bisognin és PewDiePie eljegyzésével kapcsolatban, nézd meg Marzia vlog bejegyzését:

 

Gratulálunk és kíváncsian várjuk, milyen lesz az első ránézésre is extravagáns páros esküvője!

Meghan Markle & Harry Herceg – Minden, amit az év legjobban várt esküvőjéről tudni lehet

Május 19-én felcsendülnek a harangok, és végre oltár elé áll Meghan Markle és Harry Herceg. A királyi esküvő gondolata és részletei már az eljegyzés óta lázban tartják a világot, így a közelgő ceremónia kapcsán összegyűjtöttünk mindent, amit eddig biztosan tudni lehet!

Ez történt eddig…

 A pár 2016 nyarán ismerkedett meg egymással, akiket állítólag egy közös barátjuk mutatott be egymásnak. Kapcsolatukat viszont csak 2017 elején vállalták fel a nyilvánosság előtt. A Herceg és a tőle három évvel idősebb színésznő románcát a kezdetekkor sokan támadták, beleértve II. Erzsébet királynőt is. Egyrészt azért, mert Meghan korábban volt már házas, másrészt karrierje során több erotikusnak számító jelentet is elvállalt. A királynő és a menyasszony között tavaly ősszel tört meg a jég, amikor Harry elvitte jegyesét teázni a Buckingham-palotába. Többen már ekkor sejteni vélték, hogy eljegyzés várható a királyi családnál. És bizony igazuk is lett! 2017. november 27-én a reggeli órákban robbant a hír, hogy Harry Herceg eljegyezte Meghan Markle-t. A lánykérést még aznap, a The Royal Family Facebook oldalán hivatalosan is megerősítették.

 

És amit az esküvőről eddig tudni lehet…

Az már biztos, hogy a ceremóniára május 19-én Windsorban, a legősibb brit királyi rezidencián kerül sor. A Kensington- palota közleményéből kiderült az is, hogy Meghan szülei, Doria Ragland és Thomas Markle a nagy nap előtti héten érkeznek majd Angliába, hogy találkozzanak II. Erzsébet királynővel, férjével Fülöp edinburghi herceggel, Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel. Meghant édesapja kíséri majd helyi idő szerint déli 12 órakor a Szent György-kápolna oltárához, ahol Vilmos herceg lesz öccse esküvői tanúja. A Szent György-kápolna befogadóképessége 800 főig terjed (a hírek szerint a pár csak 600 férőhelyet vesz majd ebből igénybe) ez 1200-al kevesebb, mint a Westminster-apátságé, ahol Kate Middleton és Vilmos herceg házasodott 2011-ben.

a_kormenet_utvonala.jpg

Szintén helyi idő szerint délután 1 órakor kezdetét veszi a körmenet, melynek során az ifjú pár harminc percen át keresztülkocsikázik Windsoron, a legendás nyitott utasterű Ascot Landau hintón. Ez többek között azért is fontos momentum, mert egykor Diana hercegnő is ezen utazott, illetve Katalin és Vilmos esküvőjén egy ilyen hintó vitte a párt. A közúti munkások már megkezdték a munkálatokat a körmenet útvonalának tökéletesítésén.

 

 

 

A Barnard&Westwood által készített aranyozott szélű, elegáns és klasszikus meghívóból összesen 2640 darab készült, mely tartalmazza a vendégekre vonatkozó dresscode-ot is. A férfiaknak öltönyben vagy zsakettben kell megjelenniük, míg a hölgyeknél nappali elegáns viselet és kalap az elvárás. Az egyelőre nem került nyilvánosságra, hogy pontosan kik kaptak meghívókat a családtagokon, és a Windsori közösség tagjain kívül.

 

 

 

A Kensington- palota már korábban megerősítette az esküvői tortát és kivitelezőjének nevét is. A londoni Clair Ptak, a Violet Cakes cukrászmestere kizárólag bio alapanyagokat használ az édességek elkészítése során. A május 19-i királyi esküvőre rendhagyó módon egy bodzás-citromos tortával készül, vajkrém borítással, élővirágokkal díszítve.

 

 

 

Meghan a házasságot követően, Katalinhoz hasonlóan a ,,hercegné” megnevezést kapja majd. Több hírforrás szerint II. Erzsébet a Sussex hercege címet adományozza majd Harrynek, így Meghan a suxxes-i hercegné címet viselheti.

 

Today was Ms. Meghan Markle's first visit to Scotland, and she is very much looking forward to returning many times again in the future.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

 

A királyi esküvő előkészületeit Meghan Markle féltestvérének, ifjabb Thomas Markle-nek nyilatkozata árnyékolja be. A férfi nyílt levelet írt Harry hercegnek, melyben óva inti a Meghannel kötött házasságtól, és úgy fogalmaz: ,,még nincs késő lefújni.”

Én bízom benne, hogy május 19-ig csillapodnak a családon belüli kedélyek, és végre mindannyian megcsodálhatjuk Meghan menyasszonyi ruháját, s mindazt, amiről eddig csak találgatások születtek!

Here comes the bride – Különleges eskető helyek, amiket imádni fogsz!

Amióta a polgári esküvő kikerült a házasságkötő terem falai közül, egyre izgalmasabb és látványosabb eskető helyek és oltárok vetik meg lábukat az esküvői palettán. Most a moderntől a bohémen át a monumentálisig szemezgettem a trendekből, hogy könnyebb dolgotok legyen a választást illetően!

Külföld után hazánkban is divatossá vált a polgári szertartást a lagzi előtt, külső helyszínen tartani. A hagyományos házasságkötő termek egysíkúságából emelkednek ki a szabadtéren, hotelekben, kastélyokban, villákban megrendezett polgári esküvők, ahol az igen hátterének csak a képzelet és a büdzsé szabhat határt.

Tény, hogy sokkal több szervezést és odafigyelést igényel, ha a polgári esketés házon kívül történik, de varázsában és egyediségében messze felülmúlja a házasságkötő teremben tartottakat. A szebb, dinamikusabb esküvői képeken kívül, látványosabb dekorációkat, ízléseteknek megfelelő oltárt, és zenét választhattok, hogy a nagy nap igazán a tiétek legyen.

Eco chic

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-echo-chic.jpg

Fotó: Vamos Wedding Photography, Flow Art Decor

Egyre többen kötelezik el magukat a fenntarthatóság és környezettudatos életmód mellett. Miért pont az esküvőd lenne kivétel ez alól? Az eco chic egy rendkívül letisztult, minimalizmusba hajló irányzat, amit modern látványvilág jellemez egy csipet öko szemlélettel fűszerezve. Ha számodra is fontos a környezetvédelem,  geometrikus formákból is izgalmas hátteret adhatsz esküvődnek.

A klasszikusan romantikus

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-klasszikus-romantikus.jpg

Fotó: Vamos Wedding Photography, Angyalok Műhelye

Kivinnéd az esküvőd a házasságkötő teremből, de egy kicsit mégis hódolnál a tradíciók oltárán? Akkor az eskető hely felállítása során törekedj az eleganciára és egyszerűségre. A hófehér tüll textíliák és az apró színes virágok harmóniája igenért kiált!

Rusztikus elegancia

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-rusztikus-elegancia.jpg

Fotó: Bowtie Weddings, Kisdió, Vintage Cottage Esküvőszervezés

A rusztikus stílus, akárcsak a vintage úgy tűnik, sosem megy ki a divatból. Az esküvői oltár is magára öltheti ezeket a karakterisztikus jegyeket, ha elkészítésekor sok nyers fát, zöld virágokat, és kalligráf írással díszített vásznat használtok.

Bohém árnyalatok

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-bohem.jpg

Fotó: Pinterest

A játékosságáról elhíresült bohém stílusban bátran keveredhetnek a színek és formák egymással. A lényeg, hogy a rengeteg virág halmozásában ne feledkezzetek meg a harmónia megteremtéséről sem!

Greenery

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-greenery.jpg

Fotó: Pinterest

Egy kicsit visszafogott, egy kicsit modern, viszont nagyon elegáns. A népszerű greenery esküvők mintájára készült oltár minden helyszínen megállja a helyét és időtálló választásnak bizonyul.

Tavaszi virágos

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-tavaszi-viragos-2.jpg

Fotó: Köő Adrien, Plantart

A tél hófödte leple alól feléledő természet friss illatokkal, színpompás virágokkal, lágy meleg szellővel simogatja a testet és a szellemet. Szerelemre hívja a romantikus lelkeket és festői hátteret kínál az esküvőknek. Ilyenkor a kikelet szépsége színekbe burkolja a világot és vele együtt a polgári szertartások eskető helyeit. Az üde pasztell árnyalatokban játszó rózsák, pünkösdi rózsák, tulipánok, nárciszok és ibolyák alkotta oltár alatt az igen kimondása is varázslatos lesz!

Grandiózus formák

ekuvo-classic-esketohely-viragfal-boldogsagkapu-grandiozus.jpg

Fotó: Pinterest

A királyi pompáról akkor sem kell lemondanod, ha kültéri esküvőre készülsz. A rengeteg rózsa és babarózsa találkozásából született oltár a hatalmas kristálycsillárnak köszönhetően nyújt fejedelmi látványt.