Alice's Wedding World

Winter Wonderland, avagy útmutató a tökéletes téli esküvőhöz

2017. november 20. - Alices Wedding World

Ha az esküvő idejének megjelöléséről van szó, a legtöbb pár a felhőtlen nyár vagy a virágzó tavasz mellett teszi le voksát. De mi van a már önmagában is káprázatos téllel? Most tíz kreatív ötleten át megmutatom nektek, miért érdemel több szót a téli esküvő!

Alapvetően nem vagyok egy nyári típus. Sokkal jobban szeretem a tél mágikus atmoszféráját. A levegőt átjáró mézeskalács, fenyő, narancs és fahéj illata, a káprázatos fények, a táj meghittsége, és a friss, csípős levegő jelenti számomra mindazt, amitől egyszerre nyugodtnak és izgatottnak érzem magam. Ez az, ami már az első perctől kezdve ünnepi hangulatba hoz. Éppen ezért, ha belegondolok abba, mikor mondanám ki szívem szerint a boldogító igent (már ha egyszer sor kerülne rá) biztos vagyok benne, hogy a telet választanám!

Ha még mindig szkeptikus vagy, tarts velem, hiszen tíz kreatív ötleten át megmutatom, hogyan lehet kihozni a maximumot egy téli esküvőből!

1. Italpult téliesítve

01_1.jpg

Fotó: Pinterest

A nyári esküvőkkel ellentétben, télen sokkal több kreatív itallal kedveskedhetsz a vendégeknek. A klasszikus forró csoki és forralt bor mellett, sima vagy rumpunccsal, és forró almás-fahéjas ciderrel is felmelegítheted a meghívottakat. Kínáld őket bögrékben, hogy megtartsd a meghitt, ünnepi hangulatot!

 2. Élő zene

02_1.jpg

Fotó: Pinterest

Ha egy kis karácsonyi hangulatot vinnél az esküvődbe, kérj fel egy kórust, ha viszont elkanyarodnál az ünnepek témájától, egy zenekar vagy akár egy DJ is különleges atmoszférát teremthet egy téli kézfogón.

 3. Karácsonyi vásár

03_1.jpg

Fotó: Pinterest

Ki ne szeretné a karácsonyi vásárok és forgatagok sajátos hangulatát? Téli esküvődön te is megteremtheted a saját ünnepi vásárod! Bérelj különböző standokat, amelyek mindegyike más és más fogásokat, desszerteket és italokat kínál!

 4. A fenyő ereje

04_1.jpg

Fotó: Pinterest

Ha tél, akkor szinte kézenfekvő, hogy a fenyőnek és a toboznak helyet kell kapnia a menyasszonyi csokorban és a virágdekorációkban. Párosíts hozzá fehér vagy bordó rózsát, kövirózsát vagy magyalt, a végeredmény garantáltan elbűvölő lesz!

 5. Varázslatos téli dekor

05_1.jpg

Fotó: Pinterest

Kültéren már önmagában a hófödte táj is remek hátteret kínál az esküvőkhöz, de természetesen beltéren a dekorációkkal játszva is megteremtheted a tél varázslatos világát. Ehhez színek közül használj rengeteg fehéret, mélyzöldet, jégkéket és pasztell rózsaszínt. Illetve használd a dekorációban bőkezűen a fenyőt, tobozokat, koszorúkat, fényfüzéreket és a rusztikusan elnagyolt fa bútorokat és kellékeket.

 6. Egy kis ragyogás

06_1.jpg

Fotó: Pinterest

Az előző pontban említett árnyalatokhoz és dekorációs elemekhez remekül passzolnak az ezüst és arany tónusokban megcsillanó étkészletek, abroszok, menyasszony kiegészítők és koszorúslányruhák!

 7. Hősugárzó és puha szőrmék

07.jpg

Fotó: Pinterest

Ha a téli esküvőd helyszíne külső terasszal, netalán kerttel is rendelkezik, ne felejtsd el hősugárzókkal és puha műszőrme takarókkal téliesíteni azt is!

 8. Helyszín kandallóval

08.jpg

Fotó: Pinterest

Ki ne szeretne esküvője helyszínéül egy, a hütték meghitt hangulatát felidéző romantikus faházat kandallóval? Miközben odakint nagy pelyhekben hull a hó, ti bent élvezhetitek életetek egyik legszebb napjának pillanatait.

 9. Menyasszonyi ruha köpennyel

09.jpg

Fotó: Esküvő Classic, Andráska Krisztián

Téli esküvődön nyugodtan öltözhetsz jégkirálynőnek, senki nem fog rád furán nézni! Hófehér, ezüst vagy jeges kék árnyalatában játszó menyasszonyi ruhádhoz válassz kristályokkal vagy kövekkel díszített köpenyt, ékszereket, sőt akár még egy koronát is.

10. Desszertpult téli köntösben

10_3.jpg

Fotó: Esküvő Classic, DuplaExpo

A télies miliő a tortapultnak is kijár. A desszertsarok ilyenkor bővelkedjen kókusszal szórt sütikben, tobozzal és fenyőágakkal díszített hófehér esküvői tortákban, mézeskalácsokban, pillecukrokban és habcsókokban! Meglásd, kicsik-és nagyok is imádni fogják!

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5513320127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása