Alice's Wedding World

A Szépség és a Szörnyeteg esküvője: mesebeli ceremónia, mégis valóságos!

2017. június 09. - Alices Wedding World

Mire gondolok? Az Oscar-díj történetének első animációs „legjobb film” jelöltje, a 30. Disney-film, és Magyarországon 1992. november 4-én vetítették először a mozikban. Bizony, ez a Szépség és a Szörnyeteg, mi pedig máris megszerveztünk egy ilyen témájú esküvőt. Mert miért is ne?

A Szépség és a Szörnyeteg meséjének varázslatos története minden kicsit, lányt és fiút egyaránt elkápráztat. Bizony, emlékszem, ahogy kislányként én is izgatottan betettem a lejátszóba a videókazettát, hogy láthassam az izgő-mozgó étkészletet, a táncoló gardróbot, és persze, hogy megismerhessem a Szörnyeteget, aki kifogta magának a legszebb csajt a városban. Mindez történt 15-20 éve, és most ismételten minden ekörül a mese körül forog. Emma Watson eddig is csak népszerűségnek örvendett a Harry Potter sikerei miatt, ám, ha szabad ilyet mondani, ezúttal megint mindenki róla beszél. Ő játszotta a Szépséget a megfilmesített mesében, mi pedig nagyon-nagyon örültünk ennek!

És ahogyan újra előkerült a már-már feledésbe merülő mese, az esküvők világát sem hagyta nyugodni. Külföldön egyre többen választották ezt a témát ceremóniájuknak, a menyasszonyok olyan sminket, hajat kértek a szakemberektől, amilyen Bellenek is volt, és a vőlegények is felvették kék zakójukat, hogy a Szörnyetegből visszaalakult herceg hiteles másai lehessenek.

Tudjátok, hogy megy ez nálunk: Ha valami megtetszik nekünk, akkor azt igyekszünk meg is valósítani! És lássatok csodát, az Esküvő Classic Magazin megszervezte Szépség és Szörnyeteg ihletésű esküvőjét!
Üdvözöljétek a Szépség szerepében Gelencsér Timi, szépségkirálynőt, és a Szörnyeteg szerepében Medveczky Balázs, színészt. Kíváncsiak vagytok, hogyan zajlott a fotózás? Naná, én is az lennék a helyetekben!

_k004138.JPG

img_1277.JPG

img_1303.JPG

Nos, a fotózás a meséhez illően egy elég viharos napon történt, ezért valamennyire kimondhatjuk, hogy szomorúan keltem ki az ágyból. Persze aztán egy kisebb meditáció után útnak indultunk, és megérkeztünk a csodás Podmaniczky Rendezvénykastélyba, ahol minden sarokból sugárzott a megannyi lehetőség. A Szörnyetegnek pikk-pakk szereztünk egy antik asztalkát ahol szerelmes levelet írhatott, és a Szépség is minden pontjában illett a környezetbe. Szeretném megsúgni, modellpárosunk nagyon jókedvűek voltak, kifejezetten egymáshoz csiszolódtak a fotózás alatt! :)

img_1312.JPG

img_1327.JPG

img_1329.JPG

Rengetegen ott voltunk, szinte valamennyi fotózás alkalmával meglepődöm, hogy mennyi ember kell ahhoz, hogy egy ilyen esemény gördülékenyen haladjon. Persze a két főszereplőn kívül voltak koszorúslányaink is, így még több energiára és agytekervényre volt szükségünk a szervezés során.

img_1335.JPG

img_1339.JPG

img_1340.JPG

Fotóasszisztensünk, Emese roppant kreatív módon oldotta meg szépségkirálynőnk szoknyájának libbenését, kérlek nevessetek velem együtt! :D

img_1346.JPG

Fotók: Köő Adrien

Lapigazgatónk, Kriszti egyértelmű utasításokkal látta el a csapatot, mint azt itt is láthatjátok. :D (csak a keze látszódik, és az is irányít)

Mindent összevetve imádtam ezt a fotózást. Nagyon jó volt a hangulat, a Szörnyeteg és a Szépség is nagyon viccesek és kedvesek voltak, összeszokott kis csapatunk (mint mindig) tökéletesen tudott együttműködni, és hát valljuk be, a képek magukért beszélnek! Nyugodtan keressétek a magazint az újságárusoknál a mesés esküvői ihletésért! 

Ti gondoltatok már esetleg mesebeli esküvőre? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr1812581613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása