Alice's Wedding World

Ez a 10 legszebb szám az ifjú pár első táncához!

2017. május 31. - Alices Wedding World

Az ifjú pár első tánca igazán megható pillanata lehet közös életüknek. Természetesen a tánchoz megannyi készülődés is hozzátartozik, mint amilyen a megfelelő zene kiválasztása és a koreográfia megtanulása. Ezúttal összegyűjtöttem a legromantikusabb zeneszámokat, egészen a régitől az újig, hogy az első tánc valóban felejthetetlen legyen!

Imádom a mai nyitótáncokat. Egyre több pár választja a meglepetéstáncot, mely során a klasszikus, romantikus számot váratlanul valamilyen mai, modern zene követi. Ilyenkor sokkal lazább koreográfiával készülnek, kellékeket is használnak a nagyobb látvány kedvéért. Azt hiszem, a Youtube csatornámon nem egy ilyen videó szerepel a kedvenceim között.

Noha roppant módon örülök ezeknek a vicces táncoknak, nem szabad megfeledkeznünk, a klasszik romantikus zenékről sem, melyekhez sokszor a pár saját, közös emléke is kötődik, például azt a muzsikát választják, ami az első csókjuk, első randijuk alatt is ment. Nos, a következőkben megpróbáltam összeszedni a legszebb számokat, hogy a leendő feleségek és férjek inspirálódhassanak kicsit! Lássuk!

Adele – Make you feel

 

Train – Marry Me

 

Coldplay – Sparks

 

Elton John  – Your Song

 

The Beatles – I Will

 

 

 Alicia Keys – If I Ain't Got You

 

Frank Sinatra – Fly Me To The Moon

 

Elvis Presley – Can't Help Falling In Love With You

 

Christina Perri – A Thousand Years

 

Ed Sheeran – Thinking Out Loud

 

Egyébként megsúgom, hogy megjelent az Esküvő Classic Magazin legújabb száma, címlapján Legerszki Krisztina színésznővel, aki a kedvünkért igazi tavasztündérré varázsolódott át! Ha kíváncsiak vagytok rá, csak keressétek az újságárusoknál!

ix_-2-cover.jpg

img_1189.jpg

Apropó, ti melyik számmal egészítenétek ki a listát? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr7312555477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása