Alice's Wedding World

Az álmok valóra válnak- nászutazz a Szépség és a Szörnyeteg kastélyában!

2017. március 08. - Alices Wedding World

Lányok, nagy nap a mai! Nem fogjátok elhinni, de a Szépség és a Szörnyeteg kastélyát máris felírhatjátok a nászutas listátokra!

Mindenki nagy örömére, nemsokára itthon is debütál a Szépség és a Szörnyeteg Disney-mese filmes feldolgozása, a nagy felhajtásról már ittkorábban olvashattatok. Szerencsére, a meserajongó menyasszonyoknak már nem jelenthet akadályt egy varázslatos sárga ruha és vörös rózsás esküvői dekoráció beszerzése, na, dehogy létezik már Szépség és Szörnyeteg-es honeymoon?

Nincs többé lehetetlen, az álmok tényleg valóra válhatnak! (juhú!)

giphy.gif

Forrás: giphy.com

Franciaország Loire menti kastélyai igazán szemet gyönyörködtetők, de közülük egy igazán kitűnhet a sorból. Ez nem más, mint a Chambord-i kastély, ami a régió egyik legnagyobb kastélya, és ami inspirációként szolgált a Szörnyeteg elvarázsolt kastélyához. A XVI. századi kastélyban ugyan 460 euró egy este, de abban a mesebeli környezetben lehettek pár napig, amiben Belle és a Szörnyeteg is szerelembe esett.

chambord.jpg

Fotó: Pinterest

Ti elmennétek egy ilyen mesebeli helyre nászútra?

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5412322015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása