Alice's Wedding World

Te is odavagy az Oscar-gála csodás ruhakölteményeiért? Válassz ugyanolyat, a hazai menyasszonyi ruhák kínálatából!

2017. február 27. - Alices Wedding World

Nagy visszhanggal, de sikeresen lezajlott az idei, 89. Oscar-gála. Mint minden évben, most is mesés ruhakölteményekben tündököltek a színésznők, amikért egytől egyig vérzik a szívem. Ráadásul most nagyon sok sztár fehér színű ruhát választott magának a vörös szőnyegre, így a darabokat még jobban el tudnám képzelni akár egy-egy esküvőn is!

Ha ti is eleget inspirálódtatok már a hírességek Oscar-ruháiból, akkor most ideje, hogy a sarkatokra álljatok és, megnézzétek, akár a magyar menyasszonyi ruhakínálatból is pótolhatnátok a méregdrága darabokat! Nézzétek csak!

unnamed_4.jpg

Felicity Jones egy Dior ruhában pompázott a vörös szőnyegen, amiben úgy tündökölt, mint egy balerinamenyasszony! Ezt a nem éppen olcsó outfitet könnyedén helyettesítheted az Organza Szalon által kínált menyasszonyi ruhával. Kecsességre fel!

unnamed_1_1.jpg

Karlie Kloss egy mesés, letisztult Stella McCartney ruhában jelent meg az Oscar-gálán, melyet akár a Skazka Bridal szintén roppant elegáns menyasszonyi ruhájával is helyettesíthetitek. Részemről, IGEN!

unnamed_2_1.jpg

Emma Roberts választása nem másra, mint egy vintage Armani Prive ruhára esett, melynek stílusa nagyon hasonlít Makány Márta egyik menyasszonyi ruhájára. Nagyon bohém, szerintetek?

unnamed_3_1.jpg

Hailee Steinfeld egy igazi különlegességre, egy Ralph & Russo virágos ruhakölteményre voksolt a vörös szőnyegen. Nem is gondolnátok, de a Daalarna is készít gyönyörű mintás menyasszonyi ruhákat, szerintem nagyszerű választás!

unnamed_4_1.jpg

Sofia Carson egy Monique Lhuillier ruhában varázsolta el a nézőket, melyre tökéletes itthoni variáció lehet a Royal Szalon menyasszonyi ruhája! Egyszerűen varázslatos!

unnamed_5.jpg

Brianna Perez aztán tényleg egy igazi menyasszonyi ruhában érkezett az Oscar-gálára! Természetesen, ez is pótolható, a Salon D'ange ruhakölteménye szinte egy az egyben ugyanaz. Hogy tetszik?

Fotók: The 89th Oscars® at the Dolby® Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 26, 2017.

credit: Mike Baker / ©A.M.P.A.S.

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2612298421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása