Alice's Wedding World

2017-es menyasszonyi kalaptrendek, amiket egyszerűen nem hiszünk el!

2017. február 17. - Alices Wedding World

Egy menyasszony számos fejdísz közül válogathat élete Nagy napjára: vannak fátylak, koronák, hajtűk, ám a nagy menyasszonyi ruhatervezők most mégis úgy gondolták, hogy eljött a kalapok ideje.

Ez alapvetően nem lenne probléma, (bár én soha nem tudtam elképzelni egy menyasszonyt sem kalapban) de meg kell hagyni, hogy a Barcelona Bridal Fashion Week kalapok terén igencsak merészen kezdett el gondolkozni. Láttam már olyan visszafogott darabokat, amik talán illenek egy olyan különleges eseményre, mint egy esküvő, de az idei, trendinek számító kalapok a NEVETSÉGES kategóriába tartoznak.

Ha nekem nem hisztek, higgyetek a szemeteknek!

Fotók: Barcelona Bridal Fashion Week

isabel_zapardiez.jpgIzabel Zapardiezisabel_zapardiez2.jpgIzabel Zapardiezisabel_zapardiez3.jpgIzabel Zapardiezisabel_zapardiez4.jpgIzabel Zapardiezisabel_zapardiez5.jpgIzabel Zapardiezcarla_ruiz.jpgCarla Ruizunnamed_2.jpgCarla Ruizunnamed_3.jpgCarla Ruizraimon_bundo.jpgRaimon Bundounnamed_1.jpgRaimon Bundoraimon_bundo2.jpgRaimon Bundo

Szerintetek melyik a legvállalhatatlanabb darab? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr10012269128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása