Alice's Wedding World

Fecske forradalom

avagy meddig vállalható a fecske a strandon?

2015. június 14. - Alices Wedding World

Ez a téma nem kapcsolódik közvetlenül az esküvőhöz, de mindenképp izgalmas. Imádom a nyarat: a napozást, a tengert (ha lehetőség adódik megnézni), és szeretem a strandok hangulatát is. A nyüzsgését, lüktetését - feltéve, ha nem bömböl a hangszórókból a rádió. 

armani.jpg

Aztán minden nyáron felmerül bennem a kérdés (amit most felteszek, vállalva, hogy néhányan megköveznek): a klasszikus fecskét nem kéne betiltani a strandokon? Értem, hogy újra divat, látom, hogy bizonyos pasiknak jól is áll - lásd a fotókat. De az eladók mégsem szűrhetik meg a vásárlókat, valahogy így: ön túl van 100 kg-on, nem adhatjuk el önnek a fecskét!../ Legalább nagyobb méretet vásároljon, hogy ne legyen túl feszes... / Nézett már tükörbe? Maga nem egy Beckham, ne ilyen fazont vegyen!

A fecske előnye, hogy nem sokat takar: jól lehet benne napozni! Hátránya, hogy túl sokat mutat. Akadnak férfiak, akiket ez feszélyez, ezért más fazonú fürdőruhát választanak, míg másokat nem érdekel, ha túl sokat "adnak magukból". Engem viszont zavar. Mert sokan rossz minőségű, vékony anyagú fecskét választanak, ami néhány év után ki-kinyúlik és akkor aztán még több betekintést nyújt oda, ahová nem szeretnék látni. Márpárdon'. Aki bevállalós, és jól áll neki a fecske, mint a fotókon a srácoknak, azoknak hajrá! De a többieknek nem kéne újragondolniuk, hogy milyen fürdőalsót válasszanak? Nem az oldtimer megoldásokat sírom vissza, sokkal inkább legyen ez a bejegyzés a boxerlasó és a szörfnadrág dicsőítése. 

És igen, mindez a nőkre is igaz, meg is szólják azokat, akiknek túl vékony anyagból készült az alsójuk és rögtön jön a "tevepatázás", amit nem szeretek. És az is egy érv, hogy miért veszek észre ilyen apróságokat. Mármint apró részleteket a tengerparti heverészéskor... De ha az igazán szexi nő titokzatos, akkor a férfiak is lehetnek visszafogottabbak, titokzatosabbak, ha testi kitárulkozásról van szó - nem igaz? 

 800x532xcristiano-ronaldo-cr7-global-launch-003_jpg_pagespeed_ic_ftp9uqqnyp.jpg 6d60dc27a1116f11f551b422c2437325.jpg 4814f83a8ccb1bbf3d18ca742abc8275_1.jpg
 Fotók: H&M / Armani / CR7 / Dolce Gabbana

A bejegyzés trackback címe:

https://alicesweddingworld.blog.hu/api/trackback/id/tr637538100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása